SPØRGSMÅL & SVAR

Her finder du en række af spørgsmål og svar vedr. Havefolket og havefolket.com.

Hvad er en blog?
En blog er en forkortelse af weblog – og er altså en log - eller en dagbog, der skrives på world wide web. Den forfattes typisk af én person, der skriver om alt mellem himmel og jord indenfor emnet.

Hvordan finder jeg rundt på hjemmesiden?
Der er en menu, som du kender det fra andre websites. Den finder du stående vandret under billedet foroven. Ude i højre side finder du desuden diverse link og i bunden af siden finder du et stikordsregister, som du kan bruge til at søge mellem forskellige artikler på hjemmesiden.

Hvor tit udgives HAVEFOLKET?
Vi tager hul på et nyt tema her på sitet hver måned. I månedens løb udgiver vi dagligt artikler, som handler om haven, havefolket og havelivet "lige nu"- en stor del af dem har relation til månedens tema.

Skal jeg betale noget?
Nej, det er helt gratis at læse og kommentere samt at benytte sig af HAVEFOLKETs brevkasse, der yder haverådgivning til alle havefolk.

Hvordan registrerer jeg mig som læser?
I højre side af skærmen lidt nede, under VÆR MED,  finder du en blå "kasse", hvor der står: Tilmeld dig dette website. Her er der forskellige muligheder for at bruge webtjenester, du måske allerede har. Hvis du ikke bruger nogen af dem, så vil vi anbefale dig at klikke under kassen, hvor der står: "Opret en ny Google-konto". Her skal du taste din nuværende e-mailadresse ind samt et kodeord til din nye Google-mail, hvis du ønsker det. Den er også helt gratis. PS: Du behøver ikke oprette en gmailkonto. Du kan godt bruge den emailadresse, du har!

Du kan sætte et lille flueben der, hvor der står "Forbliv logget på", når du logger ind. Så kan du meget nemt gå ind på siden - fx dagligt, og du kan frit bevæge dig rundt i "blogland". Det er lige så nemt som at snuppe et blad og åbne det.

Hvordan bruger jeg magasinet aktivt?
Hvis du registrerer dig som fast læser, vil det blive meget nemt at bruge magasinet aktivt. Nu kan du kommentere og spørge lige så "tosset" du har lyst til, og vi kan genkende hinanden fra gang til gang. Vi bliver til ét havefolk, selvom vi ikke står henslængt over havelågen, og det kan man godt blive lidt "bidt" af.

Behøver jeg være registreret for at kommentere?
På grund af spam har vi desværre været nødt til at lukke for anonyme kommentarer. Vi er kede af, at det er nødvendigt at tage den forholdsregel, men vi håber, at du har mod på at oprette dig via Google, så du kan kommentere. Vi er meget glade for alle kommentarer, og din viden vil komme alle andre havefolk til gode. Se her hvordan du opretter en Google-konto.

Behøver jeg kommentere? 
Selvfølgelig ikke. Vi er også glade for, at du får noget ud af blot at læse med!

Kan jeg stille spørgsmål om planter og havedesign mv.?
Det kan du sagtens. Bare spørg løs. Det, vi ikke kan svare på, er der måske andre, der har et bud på. Det er noget af det mest fantastiske ved havefolket. Det er et gavmildt og meget vidende folk. Du kan også sende dit spørgsmål til brevkassen (som du finder under siden KONTAKT).

Kan jeg komme med forslag til emner, I kan skrive om?
Meget gerne! Vi vil tage dine forslag med på vores redaktionsmøder, og de vil inspirere os til at skrive om noget af alt det, der rører sig i havefolks drømme og tanker. 

Må jeg lægge links i mine kommentarer?


Ja, det må du gerne, hvis du er privatperson, og hvis det er relevant. Hvis du er erhvervsdrivende eller sponsor - eller kunne tænke dig at blive sponsor - skal du kontakte os via e-mail og indgå en aftale med os først.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE