LEVERANDØRER

Find her en guide til havens spændende leverandører. Det være sig producenter, forhandlere, rådgivere og udførende virksomheder. Vi tager ind imellem en god havesnak med udvalgte virksomheder fra guiden og fortæller mere om dem i portrætter, som du finder her på sitet. Har vi allerede interviewet virksomheden, vil du finde et link til portrættet under virksomheden.

Har du selv en haverelateret virksomhed, og vil du gerne på listen? Så kontakt os på info(a)havefolket.com og hør mere om, hvordan du bliver optaget.


DRIVHUSE & PAVILLONER


GARDEN & GREENHOUSE
www.garden-greenhouse.se
Blomster, grøntsagsdyrkning, smukke indretninger, vinteropbevaring af middelhavsplanter, samvær med familie og venner - alt er muligt. Garden & Greenhouse sælger drivhuse i enkeltglas til at udvide forår- og efterårsæsonerne. Du kan også vælge at opgradere drivhuset til et orangeri med termoruder til brug hele året rundt - også i vintermånederne.

VANSTA TRÄDGÅRD
www.vanstatradgard.se
Hos Vansta Trädgård finder du Europas førende brands inden for fritstående klasssiske væksthuse, eksklusive uderum og orangerier i både pulverlakeret aluminium og træ. På baggrund af omfattende viden og erfaring skaber vi unikke rum i glas med lys og plads til dig og din familie. Vi arbejder ligeledes med større glashuse samt ovenlys for dig med kommercielle ambitioner. Søger du højeste kvalitet og en eksklusiv service er Vansta din leverendør.GARTNERIER & SPECIALPLANTESKOLER


LUNDHEDE PLANTESKOLE
www.lundhede.com
Vi har et stort udvalg af planter, haveartikler og brugskunst. Du finder alt lige fra frugttræer, stauder og surbundsplanter til gødning, ukrudtsduge og nyttedyr samt et udvalg af pynteting, picnickurve og hængekøjer. Gå på opdagelse i webshoppen blandt mere end 15.000 kvalitetsprodukter – her finder du alt til hus og have. Har du brug for hjælp til plantning eller beskæring – tag et kig på vores nyttige haveguides eller skriv dig op til vores nyhedsbrev, hvor du hver uge modtager gode råd fra en haveekspert. 


GARTNERI TOFTEGAARD
www.gartneri-toftegaard.dk
Vi har et kæmpe niche plantesalg til den spiselige have. Drivhusplanter, krydderurter, specielle grøntsager, frugttræer og bærbuske, jord, gødning og spændende krukker og meget mere. Mangfoldighed er et af vores nøgleord! Kom og besøg vores nostalgiske drivhuse syd fra Køge eller kig forbi vores netbutik www.butik-toftegaard.dk

Thyboesminde stauder
THYBOESMINDE STAUDER
www.thyboesminde.dk 
Staudeplanteskole og webshop med salg af stauder og hyld. Stor begejstring for bl.a. skovanemoner, storkenæb, høstfloks, hyld, skærmplanter, tidsler og skovbundsplanter, der findes i et utal af former og variationer. Forkærlighed for nye, dekorative og anderledes planter, der kan trives i det danske klima. Planteskolen drives af Kirsten Bengtson og en ansat gartner.
HAVEWEBSHOPS MED PLANTER, FRØ OG HAVEREDSKABER

Byhaver
BYHAVER
www.byhaver.dk
Byhaver er en blog og webshop for havefolket.
I shoppen tilbydes med omhu udvalgte produkter, hvis varemærke er miljøvenlighed både til den store have men også til gårdhaven, terrassen og altanen. Et særligt spændende produkt er Bykompostspanden, hvormed du kan kompostere alt dit madaffald - og på kun 5 uger lave den mest næringsrige gødning til dine planter.

CAMILLA PLUM, FUGLEBJERGGAARD
www.fuglebjerggaard.dk
Camilla Plum gør det både i webbutik, fysisk butik og som købmand, samt har en enestående planteskole, beliggende på Fuglebjerggaard i Nordsjælland. Der kan du finde løg, frø, planter, nips, deko, podekviste, urter, eddikemor, kefir, surdej og en hel masse andet gøgl, som er med til at gøre bolig og have personlig og maven glad. Alle frø, planter og spiseligt er økologisk dyrket. Du kan også tilmelde dig et bredt udvalg af arrangementer og kurser, som alle foregår på Fuglebjerggaard.

URBAN GARDEN COMPANY
Vi sælger haveprodukter til bymennesker med grønne fingre! Urban Garden Company er en havebutik på nettet, der har specialiceret sig i de rigtige redskaber, frø og udstyr til det urbane havefolk. Her finder du det du har brug for, uanset om det er til vindueskarmen, altanen, kolonihaven, terrassen eller baggården. Urban Garden Company synes det skal være nemt og sjovt at dyrke grønt i byen.

VIVARA NATURPRODUKTER
www.vivara.dk 
Vivara har et specielt sortiment af planter og buske til en dyrevenlig have:
• Planter der tiltrækker insekter, så som sommerfugle og humlebier.
• Buske med bær til fuglene eller hjemmets dejlige desserter.
• Tætte buske og klatreplanter, hvor dyrene kan skjule sig og ruge.
• Blomsterløg (fra august) til de tidlige insekter og den smukke forårshave.
Vivara er også specialiseret i at udvikle og lave foderhuse, redekasser og foder til havens dyr. Se mere eller bestil et gratis katalog.


KUNSTHÅNDVÆRK

BY HELLE NØRBY
www.byhellenoerby.com
Helle Nørby fremstiller de skønneste belægningssten med mønstre fra naturen. Det er også blevet til en lille eksklusiv produktion af haveborde og blomstertrapper, samt lidt havetilbehør i form af blomsterpinde og pottefødder.
MØBLER & INTERIØR


VANSTA TRÄDGÅRD

Vi leverer udstyr til det komplette orangerimiljø: Eksklusive havemøbler i træ, sten eller aluminium, som tilpasses efter dine behov, bygningsdekorationer, fontæner og statuer. Smukke eksklusive mursten, terrakottakrukker, plantekasser, rosenbuer, espalier og eksklusivt havetilbehør.
SPECIALPRODUKTER

land højbede og plantekasser
LAND HØJBEDE
www.landhave.dk
Hos Land Højbede specialiserer vi os i at lave højbede og plantekasser i jern. Vor filosofi er at lave danske produkter i et klassisk design. Vi arbejder i galvaniseret jern, råjern som ruster og aluminium. Vore mest kendte produkter er aflange højbede til køkkenhaven, mobile højbede til terrassen, højbede med sneglekant og højbede i lærketræ. Det nyeste produkt er en plantevæg i aluminium til byhavens altaner og balkoner, som vi håber lokker den indre bonderøv frem i byboen.

LEBØL SMEDIE, UN HAVEREDSKABER
www.leboelsmedie.dk
Lebøl Smedie har siden 1994 leveret redskaber til landets kirkegårdsgartnere og derfra har interessen for de gedigne haveredskaber bredt sig til den private forbruger. Produkterne er udviklet i samarbejde med professionelle og ofte med udgangspunkt i gamle funktionelle redskaber. Virksomheden tilbyder en lang række haveredskaber i en lækker kvalitet, herunder bl.a. håndlugejern, skuffejern, løvriver, plænekantskærer m.fl.


TERRACOTTAKRUKKER.DK
Vi sælger smukke håndlavede toscanske terracottakrukker, der kan tåle det danske klima, til unikke priser. Salg til både private og erhverv. Vores sortiment er nøje udvalgt, så det passer til den danske arkitektur og havestil. Har du ønsker om særlige produkter, skaffer vi også efter bestilling. Besøg vores hjemmeside for at se, hvad vi har på lager og book evt. et lagerbesøg, hvor du selv kan plukke krukkerne ned fra hylderne.

ZINKBAKKEN
www.zinkbakken.dk
Morten Lind, der ejer virksomheden, har specialiseret sig i zinkbakker efter mål, spejlbassiner, drivhushylder, staudeholdere og specialtilbehør til haven og drivhuset. Han samarbejder med lokale håndværkere. 


Flere kategorier:

BYGGEMATERIALER OG BELÆGNINGER
GARTNERE, ENTREPRENØRER OG HÅNDVÆRKERE
BØGER, FAGBLADE OG MAGASINER

ANNONCE