DIT HAVEMAGASIN
Vi har med etablering af en kundeklub for alle HAVEFOLKETs læsere, taget endnu et initiativ til at bringe online haveglæde og inspiration ud til det nordiske havefolk - ja, til alle der gerne vil være med! Du kan let - og gratis - tilmelde dig vores kundeklub og fremadrettet modtage HAVEFOLKETs nyhedsbreve om alt det grønne, der inspirerer!

Vi samler nemlig på gode havevenner. Havevenner, der elsker haver lige så meget, som vi selv gør. Vi stiller ingen krav til, hvad du ved, hvor du bor, eller hvad du kan. Det er ikke det, det gælder om her. Det handler bare om ren og skær lyst og nysgerrighed, gå-på-mod og passion. For her er der plads til alle, blot du deler vores interesse for alt det grønne!

Vi håber meget, du har lyst til at være med og støtte op om HAVEFOLKET, for vi har nemlig brug for dig. Vi har brug for dig, der er ekspert og har oceaner af viden og erfaring, dig, der er ny i haven og måske lige er gået i gang, eller dig, der stadig går og drømmer om have og haveliv, men ikke kan få taget hul på det. Alle er mere end hjerteligt velkomne. Bare du vil læse med, lade dig inspirere lidt og meget, meget gerne give dit besyv med, når lysten melder sig.
// OM KUNDEKLUBBEN
// LEG MED/KONKURRENCER

ANNONCE