JUL 2013

JULEMAGASINET 2013
UDGIVET 1.12.2013

52 kommentarer:

 1. Hvor er det et flot magasin! - med ualmindeligt smukke og lækre fotos :-) - også artiklerne er tankevækkende - specielt synes jeg godt om artiklen om "det lykkeligste folk i verden" - hmmm, noget at tænke over! - tak :-)

  SvarSlet
 2. WOW, vilket flot julemagasin, tack! /Katarina

  SvarSlet
 3. Waaauuuuw, bladrede hurtigt igennem det nye magasin - fantastisk - glæder mig til nærlæsning. 10 point ud af 10 :)

  SvarSlet
 4. Det er intet mindre end noget af det mest fantastiske - hyggelige - inspirerende, jeg længe har nydt 👍😊

  SvarSlet
 5. Smukke billeder, jeg har kun lige bladret igennem, vil nyde når jeg får bedre tid. Det er et meget flot magasin.

  SvarSlet
 6. Ih sikke en skøn overraskelse. Tak til jer søde initiativrige kvinder ved tasterne. Så blir jeg virkelig "Glad som kun en Havenisse kan". OOOOg såå på en søndag glæder mig til at skulle op med benene i sofaen senere på dagen. Men nu skal de lyse timer bruges til lidt havegøremål.

  SvarSlet
 7. Ih sikke nogle skrapsakker I er. Hvor er det FLOT. I er godt nok dygtige. Tillykke med det. Glæder mig til at nærlæse. Hi hi havde lige lidt sjov med at klikke på billedet - hold op en stor størrelse det blev.

  God Advent.
  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 8. Hatten af for jer skønne kvinder og det må så blive jule'hatten' - det er jo bare et skideflot blad og sikke klogt og filosofisk i kan skrive - fantastiske billeder. Nogle gange gider jeg ikke læse og så er det skønt, at et blad er spækket med skønne inspirerende billeder der siger meget mere end ord alligevel kan :-)
  Tusind tak for en top professionel julegave <3

  PS! Det der lille finurlige juletræ af pastinak, der er da bare herligt, som taget ud af et eventyr, god idé <3

  SvarSlet
 9. WOWWW - Hvor er det bare flot - Det vil jeg helt sikkert vende tilbage til mange gange :-) :-) :-)
  Og stjæle ideer med arme og ben ;-)
  TUSIND TAK

  SvarSlet
 10. Hold fast hvor er I alle dybt dygtige og kreative!! Ultrasmukke billeder, begavede og underfundige tekster og et totalt tjekket udtryk - klap jer selv på skuldrene piger for alt det I har brugt mange timer på er til fulde lykkedes.
  HAVEFOLKET er et genialt koncept og man er ikke i tvivl når man kommer ind på jeres side, I har allerede defineret Jer klart og alligevel overrasker I hver gang - MERE af det TAK!!

  SvarSlet
 11. HOLD DA HELT BØTTE, hvor ER I nogle seje og dygtige piger! Jeg kan ikke få armene ned. I får 9999999999 guldstjerner af mig. Jeg glæder mig meget til at læse jeres magasin. Flot, flot, flot.

  SvarSlet
 12. Kære venner - det er et meget, meget flot stykke arbejde, I har lagt i dette projekt. Jeg har kun lige bladret 'magasinet' hurtigt igennem og må sige, at det ser toplækkert og meget gennemført ud. Tillykke, tillykke med det flotte resultat. Vi er mange, der bøjer os i støvet.

  SvarSlet
 13. Hvor er det flot og professionelt.

  SvarSlet
 14. IIIihhhh hvor er det et super flot magazin <3
  I har sandeligen været flittige piger og hvor har I gjort det godt... har ikke nået at læse det hele her lige før aftensmaden skal i gang, men DET kommer ...
  Knuzzz og kram til jer alle sammen, vil nyde denne december i selskab med jer :-)
  Helle Torning

  SvarSlet
 15. Lækkert! Well done! Lise H. Rosa - SOLSORTEN.

  SvarSlet
 16. Kære alle
  - tusind, tusind tak for jeres skønne reaktioner

  Det er så dejligt med alle de søde kommentarer fra jer!
  Det er jo bare fantastisk at I kunne lide gaven :-)

  SvarSlet
 17. Super fedt magasin.
  Har gjort som jeg plejer med magasiner. Først bladret det igennem, kigget billeder og læst som tekster hist og pist.
  I morgen skal den så læses helt igennem, så har jeg noget at glæde mig til.
  Kh Heike

  SvarSlet
 18. Tak for det flotte julemagasin!

  SvarSlet
 19. Kære alle fire
  I er da simpelthen for seje, hold da op hvor er det godt gået - et helt magasin wowww,
  Hvor er det flot og spændende læsning, tak for det, jeg glæder mig helt vildt til fortsat at følge med her på bloggen, og ikke mindst her i december !
  Knus fra
  Anita

  SvarSlet
 20. TAK!! Har kun lige nået at bladre igennem det utroligt flotte magasin som I lancerer! Sikke lækre billeder og spændende rapportager! Jeg glæder mig til en dejlig kop the i sofahjørnet, hvor jeg har tid til at nærstudere hver eneste side. Jeg er meget imponeret over jeres arbejdsindsats, som I yder til glæder for alle os andre. Sikke en dejlig kalendergave!!

  SvarSlet
 21. Sikke et dejligt magasin - TAK!
  Nu mangler jeg bare en tablet, så jeg kan tage bladet med i sofaen :)
  jule hilsner
  Pia
  www.findinspiration.dk

  SvarSlet
 22. Bravo piger - hvor er det lækkert :-). Det må have været et kæmpe arbejde at udarbejde det!

  SvarSlet
 23. Superlækkert Magsin. Jeg mangler lige et par artikler endnu, men hold nu op nogle lækre billeder og fine ideer både til dekorationer men også til godt læsestof. Hvor er det godt gået, jeg kan simpelthen ikke få armene ned af bar begejstring!

  SvarSlet
 24. Fantastisk smukt magasin! TILLYKKE! :-)
  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 25. Stort tak for det flotte jule magasin.
  takker her fra bornholm.

  SvarSlet
 26. Helt fantastisk og forrygende smukt julemagasin. Må straks ud og finde brosten og kobbertråd frem :-) Et magasin der vil blive tyndslidt og ribbet for ideer. 1000 tak for det, er klar over at det har været et enormt arbejde for jer, men mon ikke i har hygget jer, for man kan da kun blive glad af sådan et emne. Kærlige julehilsner Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 27. Wouw et flot og lækkert havemagasin, I har sendt på gaden. Meget spændende og ikke et blad man bliver færdig med at læse lige med det samme. Glæder mig til at gå i dybden med artiklerne og til at bruge nogle af de fine ideer I har med.
  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet
 28. Wow, et flot magasin og med masser af lækre billeder. Hatten af for jeres kæmpe arbejdsindsats. Imponerende at I kaster jer ud i et så stort et projekt.

  SvarSlet
 29. Hvor er det skønt med sådan en modtagelse.
  At starte julen i august/september måned har været lidt af en udfordring, men det hele værd med så søde kommentarer.
  Mange gange tak for ordene:-)

  SvarSlet
 30. Lækkert magasin! Rigtig mange fine fotos. Vil nyde at læse mere. Hilsen Majken

  SvarSlet
 31. WAUW - hvor er det et flot magasin, som helt sikkert kan sætte gang i decemberstemningen hos mig - jeg glæder mig til at fordybe mig i de flotte artikler. Sikke et stort arbejde I har haft for at glæde os alle sammen. TAK.

  /Ulla

  SvarSlet
 32. Sikken arbejde og opfindsomhed I har lagt for dagen som nu er blevet til den fineste decembergave til havefolket! Jeg er dybt imponeret og glæder mig utroligt til at fordybe mig i alle de fabelagtige billeder og artikler. TAK :-)

  SvarSlet
 33. Fantastisk flot julemagasin, jeg er så imponeret! Hvor kan man købe birkestjernerne? :)

  Venlig hilsen Marianne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Marianne - Stjernerne er fundet hos Nordiq, der er indkøbssted for mange blomsterforretninger landet over, så du må prøve at spørge dig for i en af de lokale blomsterforretninger. Der skal nok være en i nærheden, der har købt dem hjem.

   kh. Lone

   Slet
  2. Helt fantastisk lækkert blad i har kreeret - tusind tak for alle disse herligheder!!!
   Hilsen Pia

   Slet
 34. Det er bare et virkelig flot og lækkert magasin - tak for det! :-)

  SvarSlet
 35. Hvor er det bare flot! hele vejen igennem.
  Både ved den første hurtige gennembladring og ved den næste dybere læsning, hvor bogmærkerne blev sat ind på udvalgte steder.
  Tænk at I har arbejdet på dette projekt i lang tid - jeg kan lige se for mig, hvordan I har inspireret hinanden, og den ene idé har affødt den anden samtidig med, at jeres familier har "tålt" jeres liv i den anden verden.
  Jeg ser frem til at gå i gang med forskellige idéer fra magasinet til min egen private julehygge, jeg er dog foreløbig håbløst bagud med tid, den knappe resurse.
  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 36. Hvor er det flot. smukke fotos, masser af læsestof som jeg glæder mig til at vende tilbage til. whau! ps. Jeg ville forøvrigt også straks købe det, hvis det var en trykt udgave.

  SvarSlet
 37. Sikke et smukt magasin - tak for gaven!

  SvarSlet
 38. Smukt - lige noget for mit julehjerte - tillykke med bladet :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 39. Meget meget flot, men Mariannes skriv giver helt sikkert stof til eftertanke. Du er så god til at skrive Marianne. Hvis du får tid og har energi, så vil jeg gerne læse din bog :)
  Knus

  SvarSlet
 40. Kære alle fire. Tillykkemed bladet! Jeg har lige kigget det igennem inden jeg skal haste på arbejde. Det ser så flot ud og det er fyldt af smukke og fede ting som jeg bare er vild med! - Jeg glæder mig til mere :-) fedt fedt fedt!

  Knus Gro

  SvarSlet
 41. sikken et arbejde der er gjort for så flot et magasin, det SKAL da studeres igen ved lejlighed senere på dagen...Tak for kikket.

  SvarSlet
 42. Så fik jeg også bladret igennem det lækre magasin... Hold da op hvor I kan!! Gennemført, smukt og lækkert, nærmest lige til at spise. Jeg vil glæde mig til nærlæsningen og endnu engang må jeg bare sige at I er nogle FANTASTISKE havenisser. :)

  SvarSlet
 43. Så fik jeg tid.........og JAAAAAAMEEEEEEEN ih altså - hvor ér det et lækkert magasin I skønne kvinder har bedrevet. Det er super inspirerende og jeg kan næsten høre det knitre når jeg bladre fra det ene farverige smukke opslag til det næste Jeg bøjer mig i støvet og tager hatten af i respekt...I gør et knaldhamrende godt stykke arbejde og intet er overladt til tilfældighederne.

  Dejlig december og Knus til jer alle 4

  SvarSlet
 44. Hvor er det et smukt magasin. Det overgår alle de dyre julemagasiner jeg har købt, som fx Isabellas, jeres stil er meget mere stringent og inspirerende. Glæder mig til at se det næste i laver.
  Rigig god jul.
  Vibeke

  SvarSlet
 45. Har lige opdaget jeres blog, HOLD DA OP!!!!! Sikke nogle lækre billeder, farver, ideer..... er helt blæst omkuld og det lækre magasin.....her glæder jeg mig til at følge med.
  Glædelig jul til jer.

  VH Louise

  SvarSlet
 46. Dette er fantastisk!
  Så delikat..nydelig..inspirerende og lekkert gjennomført...ren fryd!!
  Takk:))

  SvarSlet
 47. Det er saftsuseme flot! Smukt smukt, rent grafisk - og sprængfyldt med indhold. Tillykke med den nye udgave. Bedste hilsner Nina

  SvarSlet
 48. Kære redaktion.
  Det er et fagligt højt niveau og samtidig enkelt forklaret, det er grafisk stærkt og overbevisende, det er inspirerende og særdeles fristende, det er gennemført i orden, det er mageløst og så er det et udtryk og indhold der har en form hvor både mændene og konerne kan være med som læsere og bladrere.
  1000-Tak for det.
  I gjorde det igen igen!!

  Bedste hilsener
  Kjeld

  SvarSlet
 49. Tusinde tak for de flotte ord Kjeld og sikke mange af dem :-)

  At bladet både skal virke appellerende på mændene og konerne er én af vores mange kæpheste, så vi sætter stor pris på at du bemærker det.

  God aften

  SvarSlet

ANNONCE