I anledning af magasinets fødselsdag har vores designer kreeret lækre haveforklæder til to heldige vindere. Vi er altså lidt stolte af denne første HAVEFOLKET merchandise – et unika!


TEKST OG FOTO: REDAKTIONEN
Vi har vendt og drejet både stof og idé, for forklæderne skulle jo være lige som redaktionen kunne ønske sig det. Og ved du hvad? Nu giver vi faktisk de første to væk i dagens lodtrækning.BLØDT LÆRRED MED GOD PLADS

Det karamelfarvede forklæde er syet i lækkert, blødt og kraftigt lærredsstof. Det har 4 lommer i alt, hvor de to største sidder i midten og de smalle i siden. Sidelommerne er i øvrigt designet således, at der både er plads til telefonen og beskærersaksen. De mokkafarvede bindebånd er ekstra lange så de kan bindes foran, og på halsstroppen har vi monteret en fin metalring, så længden kan reguleres.

 

Det skønne forklæde kan måske blive dit! 

For at være med i lodtrækningen, skal du skrive dig på herunder i kommentarerne – og så skal du jo lige huske først at melde dig ind i HAVEFOLKETS kundeklub – se her til højre. Du kan også klikke her!
Men nå ja – det har du jo nok allerede gjort!

Vi glæder os sådan til at sende haveforklæderne ud til de heldige vindere. Måske beriger de heldige os til gengæld med et foto af det i brug på egen eller på vores Facebook-side! (ikke et krav – bare en idé!).

Vi skal have din kommentar senest fredag den 4. oktober, og derefter vil vi trække lod om de to haveforklæder. Vindernavnene vil blive offentliggjort her på HAVEFOLKET.