Det har været en travl uge og bededagsferie. Heldigvis har vejret artet sig nogenlunde, og vi afsluttede ugen med dejligt solskin – og en strid blæst, der stod ind i haven.


TEKST OG FOTO: LENE

Det vi har haft så travlt med, kan I se i det kommende sommernummer af magasinet, der udkommer som trykt eksemplar i midten af juni, men jeg kan allerede nu afsløre, at det har noget at gøre med vand. Det har været et stort projekt, som også har været længe undervejs i planlægningsfasen – men nu er det færdigt, og vi glæder os til at vise det frem!

Ellers har ugen budt på endnu mere oprydning i haven, samt plantning og flytning af diverse stauder. Væksthuset og udekøkkenet har fået en omgang, så nu er det igen en fornøjelse at lave mad i køkkenet, og ikke mindst at tage en velfortjent pause/lur i væksthusets varme, mens vi kan ligge og dufte det nyindkøbte appelsintræs blomster, sammen med citrontræernes.

Senere på ugen tager vi på ferie – en uge i Boston – til vores søns forlovelsesfest. Det bliver spændende, og jeg håber at få tid til at besøge nogle haver og/eller parker, mens vi er derovre. Det vil I helt sikkert komme til at høre mere om.


Og blodblommerne blomstrer for første gang – det har været en dejlig uge!