Har du inviteret en robot ind på din græsplæne? Hvis du har, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Hvilken har du købt? Er du tilfreds? Og har du nogle råd til andre, der overvejer at anskaffe sig en?


TEKST & FOTO: LONE

Da jeg i forsommeren var på inspirationstur til Holland og se på haver, havde jeg inviteret min mand med. Han er måske ikke verdens mest haveintereserede, men han ville alligevel gerne med og snuse lidt til det univers, der optager så mange af mine timer. Det var et super hyggeligt tiltag at have ham med, og han fulgte pænt med rundt i de mange haver, i de mange haverum, og han hjalp med at slæbe, hvis jeg var gået amok i det lille plantesalg, der næsten altid er at finde ved åbne haver. En af dagene gik med at se parken Appeltern, som jeg allerede har vist flere ideer fra her på HAVEFOLKET (se link hertil i bunden) og der kommer mere fra haven i 2016 her på sitet, for den gav masser af inspiration.

En af de haveting, vi måske brugte mest tid på, var studiet af denne lille fætter. Som det fremgår af billederne her, så holdt han sin plæne ret så flot – tæt og grøn – så vi begyndte seriøst at overveje, om vores havetraktor skal udskiftes med en robot som ham her.

Jeg har læst om dem flere steder, men har ikke prøvet den i egen have. Har du mon?Jeg håber, at du har tid til lige at lægge en kommentar, hvis du har erfaring med robotklipperen. Og fortæl endelig hvilken type du har, hvis nu der er flere end mig der overvejer at investere.

Måske skal det være julegaven til haven.