Humor udfoldet i haven kan nærmest være helt kunstfærdig – og samtidig fremkalde et smil, hver gang man passerer. Her et lidt specielt havehus.


TEKST & FOTO: LONE
Mon du pludselig føler dig som en lille musvit eller solsort, når du ser på dette? Det er firmaet birdietuinhuisje.nl, der står for denne kuriositet i showhaven Appeltern. Man er ikke i tvivl om, hvad huset er inspireret af. Det er jo ganske enkelt et fuglehus i menneskestørrelse. Huset kan selvfølgelig bruges til alt mellem himmel og jord – opbevaring, havehygge eller legehus – hvad man nu synes, at man mangler. Vi vil selvfølgelig ikke opfordre til, at du direkte kopierer den gode idé, men er du nysgerrig vedr. husets mål, så kan du finde det hele på firmaets hjemmeside. Der kan du også bestille dit helt eget hus.

Her i showhaven er huset placeret med udsigt til vand, og det ligger i en krog af haven helt uden konkurrence fra andre bygninger.

Bemærk lige, hvor gennemført huset er: På døren er der naturligvis en pind, så man kan lande her, før man hopper ind.

Hvis du nu skulle have noget lignende i din egen have eller har et foto af humor fra en anden have, så del det endelig på vores Facebookside.