På opfordring om at lave flere fristende indlæg om mulige indkøb kommer her endnu et af slagsen. I sidste uge var artiklen baseret på ting til terrassen, denne gang gælder det lækkert havegrej.


TEKST: KARINA, FOTO: PRODUCENTER
Når man er lidt kræsen og insisterer på, at kvaliteten og prydværdien i et produkt skal være til stede i lige stort omfang, er det ikke altid, at forventningerne harmonerer med udbuddet. Selv om vores smag og præferencer kan være helt forskellige, har vi i denne shopping-runde bestræbt os på at finde noget, der favner bredt, ligesom det er vigtigt, at produkterne appelerer til begge køn.
Gode materialer og godt håndværk er kodeordene for nedenstående produkter. Et lille udpluk af basisudstyr til haven er det blevet til. Måske er der et par fristelser, du sagtens kunne se ligge i din helt egen have-værktøjskassen – eller måske i ægtefællens. Eller hvad med at købe den til en god ven, som du bare gerne vil forkæle?

Dig The Glove er navnet på de lækre havehandsker fra Burgon & Ball. De fås i forskellige farver. Godt værktøj er det halve arbejde, også når det gælder haveredskaber, og et godt valg kunne være kultivatoren og skovlen fra Joseph Bentley.

Kommer det til skæreredskaber, er et andet godt mærke franske Opinel. Den lille håndsav er foldbar og med korrosionsbestandigt savblad. Af beskæresakse findes der op til flere gode mærker. Modellen, som vises her, er fra Kent & Stowe og er produceret i carbon-stål, der sikrer en høj kvalitet. Til haveredskaberne er en praktisk bæltetaske et must for mange, og til havearbejde er en god knæbeskytter uundværlig. Både taske og knæbeskytter er fra det engelske mærke Bradleys, og de er begge håndsyet med detaljer i læder. Til sidst vandkanden fra Haws, der ud over denne fine model har adskillige flotte designs i sortimentet.