Glædelig jul! I dag åbner vi den sidste låge i dette års julekalender. Vi er nået til selve juleaften, et af årets absolutte højdepunkter.


REDAKTIONEN

Den 24.december er en dag som alle andre. Solen står op, og solen går ned. Alligevel er denne dag anderledes. Der er mange børn og barnlige sjæle, der har sovet uroligt i nat i bar spænding og vågnet op ladet med forventning om, hvad dagen kan bringe. De voksne er også på dupperne denne dag, for i løbet af de næste timer kulminerer mange ugers planlægning, hemmelighedskræmmeri, indkøb og forberedelse.

Uanset omstændighederne, så insisterer vi denne dag på, at der skal hygges – i en aller anden form – og vi er ekstra opmærksomme på vores nærmeste.

Her på HAVEFOLKET håber vi, at du har nydt vores julekalender her i december. Vi kom vidt omkring: fra julegodter til bogtips, fra hygge i haven til hygge i byen. Om ikke andet, så håber vi, at vi har været et lille pusterum i de mange aktiviteter, som denne måned er fuld af.

Vi vil i hvert fald fald ønske både dig – vores medlem i vores udvidede have-familie – og dine kære en RIGTIG GLÆDELIG JUL.

Mange glædelige julehilsner,