Over de senere år har vi her på vores matrikel samlet en del hvide stjerner i alle mulige afskygninger. Femkantede, sekskantede, tredimensionelle med glimmer på og mange, mange flere. I år har vi tilføjet en ny udgave. En hjemmelavet en af slagsen.


TEKST & FOTO: LONE
Ambitionen var egentlig at lave julestjerner til at hænge op i havens træer, men da vi i Panduro fandt dette papiragtige materiale, som tørrer ved stuetemperatur, og i følge ekspedienten skulle være rigtig dejligt at arbejde med, så besluttede vi os for at gå med det. Og hun havde da helt og aldeles ret. Det føles på en eller anden mærkelig måde, som om man arbejder med flydende papir, og så bliver resultatet ret lækkert. En fin og mat overflade. Vi har valgt at lave en masse helt ens femkantede stjerner. Nu kan de fylde en vase med grene helt selv, eller de kan suppleres med noget af alt det andet, vi finder frem i disse dage. På billederne her kan du se dem hænge fra egegrene i en glasvase.

Modelleen har vi selv tegnet ud fra en femkant, og det lille hul er såmænd stanset ud med et sugerør. Så bliver det lidt stort og rustikt, hvilket var ønsket.

Snoren er en vokset blomstersnor, så det lidt rustikke fastholdes.

 

Vi overvejer, om vi skal prøve at give nogle af dem lak og se, om de kan tåle at hænge ude. Det kunne være så fint at få dem ud på træernes grene. Hvis du har erfaring hermed – eller andre gode tip, så sig endelig til.

Giver du dig selv i kast med lignenede projekter, så hører vi gerne fra dig. Smid dine fotos på vores facebookside eller på instagram med hashtag #mitHAVEFOLKET. Så finder vi frem til dig.