Kender du denne elegante foderautomat fra Walther & Co? Den er til montering direkte på vinduet, så du kan observere fuglene på helt tæt hold. I dag sætter vi en foderautomat på højkant til en heldig læser i samarbejde med Hokus Krokus.


TEKST & FOTO: HAVEFOLKET & HOKUS KROKUS

…OG VINDEREN BLEV: Benjamin @benjaminejstrup – TILLYKKE!

I dag åbner vi for lodtrækningen om en foderautomat fra Hokus Krokus.

Lodtrækningen er for alle HAVEFOLKETs læsere. For at deltage skal du blot herunder skrive en kort kommentar om, hvorfor du gerne vil vinde netop denne havegave. Husk endelig at skrive dit navn, og skriv også gerne et link til din profil på facebook eller instagram, så vi kan sende dig en lille besked, hvis du vinder. Har du ingen af disse, er du altid velkommen til at skrive din mailadresse… eller holde øje med siden her (læs mere herom nederst).Din mulighed for deltagelse i lodtrækningen slutter i morgen kl. 12.00, så skriv dig endelig på med det samme. Vinderen trækkes allerede dagen efter og annonceres på denne side.

Du kan i øvrigt både deltage her på siden og på Instagram @havefolket. Ved at deltage begge steder har du to lodder i lodtrækningen.

Dagens lækre gave
… er en dansk designet foderautomat i akryl til montering på et vindue, så fuglene kan iagttages på helt tæt hold. Den kan også monteres på væg, hvis det ønskes i stedet. Automaten er ca 24 cm høj og 25 cm bred.

Vil du vide mere om Hokus Krokus, så følg endelig med på Instagramprofilen @hokuskrokus og bliv inspireret. Eller du kan klikke ind på hokuskrokus.dk og se deres store udvalg til haven.

Info til alle deltagere – ret vigtigt: Hold øje med os.
For at du, der bliver udtrukket som vinder, kan modtage din gave, skal du senest i morgen skrive dit fulde navn samt adresse til os på info@havefolket.com. Hører vi ikke fra dig, vil vi dagen efter trække en ny vinder, og din gave er desværre tabt. Dette gør vi i forsøg på, at alle gaver finder sig en ejermand og kommer frem inden jul. Så hold øje med os.

Held & lykke!


Kh.
Henrik, Ulrika, Jeannett & Lone


NB. Vinderen vil modtage gaven på en adresse i Danmark, Norge eller Sverige. Har du ikke selv adresse i et af de tre lande, kender du måske en, der vil blive glad for en havegave.