Keramiker Helle Nørby laver de fineste finurlige og eventyrlige udsmykningssten til haven. De mest kendte er måske de runde og firkantede keramiske sten til nedlægning sammen med piksten eller chausséssten. Stenene sendes ud fra hendes værksted til alverdens kunder med forkærlighed til unikke detaljer.


TEKST: REDAKTIONEN, FOTO: VENLIGST UDLÅNT AF HELLE NØRBY
 

I dag åbner vi for lodtrækningen om en dekorationssten fra Helle Nørby.
Lodtrækningen er for alle HAVEFOLKETs læsere. For at deltage skal du blot herunder skrive en kort kommentar om, hvorfor du gerne vil vinde netop denne havegave. Husk endelig at skrive dit navn, og skriv også gerne et link til din profil på facebook eller instagram, så vi kan sende dig en lille besked, hvis du vinder. Har du ingen af disse, er du altid velkommen til at skrive din mailadresse… eller holde øje med siden her (læs mere herom nederst).

Din mulighed for deltagelse i lodtrækningen slutter i morgen kl. 12.00, så skriv dig endelig på med det samme. Vinderen trækkes allerede dagen efter og annonceres her på denne side.

Du kan i øvrigt både deltage her på siden og på Instagram @havefolket. Ved at deltage begge steder har du to lodder i lodtrækningen.

Dagens lækre gave
… en udsmykningsssten fra Helle Nørby. Den heldige vinder kan frit vælge en piksten str. 11×8,5 cm eller en chaussésten på 10×10 cm – begge keramisk glaseret.

Vil du vide mere om Helle Nørby, så følg med på Instagram @hellenoerby, og bliv inspireret.

Info til alle deltagere – ret vigtigt: Hold øje med os.
For at du, der bliver udtrukket som vinder, kan modtage din gave, skal du senest i morgen skrive dit fulde navn samt adresse til os på info@havefolket.com. Hører vi ikke fra dig, vil vi dagen efter trække en ny vinder, og din gave er desværre tabt. Dette gør vi for at sikre, at alle gaverne finder sig en ejermand og kommer frem inden jul. Så hold øje med os.

Held & lykke!

Kh.
Henrik, Ulrika, Jeannett & Lone

 

…OG VINDEREN BLEV: Alice (@have_glad) – TILLYKKE! 

NB. Vinderen vil modtage gaven på en adresse i Danmark, Norge eller Sverige. Har du ikke selv adresse i et af de tre lande, kender du måske en, der vil blive glad for en havegave.