Engang var vi gode til at få sendt julekort med posten. Julekort, der dukkede op i postkassen i løbet af december med hilsner fra nær og fjern. Julekort, der spredte hygge og varmede om hjertet, fordi en kær ven havde tænkt på én.


REDAKTIONEN

Selvom vi i dag ikke er helt så gode til at få skrevet julekort, så er det en tradition, vi her på HAVEFOLKET altid har været ret begejstrede for. Vi har tilmed nogle år udgivet vores egne julekort, som var lige til at printe.

HAVE-JULEKORT TIL DIG

I år tager vi et nyt skridt i denne retning.

Vi er i år på julekort med en god skare nordiske havefolk, som alle har sendt et julekort til os – og dermed også til dig – med tanker om det snart forgangne haveår. Du skal blot klikke ind her på HAVEFOLKET i stedet for at kigge i postkassen. De fleste dage indtil juleaften vil du således kunne åbne et postkort – lige her på sitet.

HAVEVENNER

Du kender alle afsenderne. Tidligere gæsteskribenter og dygtige instagrammere har nemlig sendt julekort til jer. Vi har fx fået julekort fra Maria fra @MariaPaAlmbacken, Claus fra @ClausDalby, Lotte Bjarke fra @LotteBjarke for blot at nævne nogle stykker.

Vi håber, at du får lyst til også at sende en lille hilsen retur til julekortsskribenterne ved at skrive en hilsen til dem i kommentarerne. Det vil glæde os alle.

JULEGAVER

Ind imellem åbner vi også hilsner fra samarbejdspartnere, som har sendt en julegave, som udloddes blandt læserne. Julegaverne fordeles ved simpel lodtrækning mellem alle læsere, der har skrevet julehilsner i kommentarerne i tidsrummet op til lodtrækningerne (kun på havefolket.com).

Vil du gerne være med i lodtrækningen, skal du lige melde dig til ved også lægge en lille kommentar på indlægget omkring julegaven, men det skal vi nok fortælle mere om, når vi kommer dertil.

Juhu! Det er december – og vi glæder os til at komme i gang.

Vi ses igen allerede i morgen,

 

 

ET TIP TIL DIG – SÅDAN KOMMENTERER DU PÅ HAVEFOLKET.COM

Når du gerne vil skrive en kommentar, er det vigtigt, at du udfylder de to første felter under kommentarfeltet med navn og email. Det er kun dit navn, der kan ses på havefolket.com. Mailadressen ligger udelukkende i vores system, og det er nøglen til, at vi kan finde dig, hvis du bliver udvalgt til at modtage en julegave.

Du kan også skrive din hjemmesideadresse ind. Så skal du blot kopiere hele din URL-adresse fra din hjemmeside (fx er vores https://www.havefolket.com).

Du kan gemme dine informationer i systemet, så det kun skal tastes første gang, du lægger en kommentar.

Har du udfordringer med at kommentere, så skriv endelig til os på info@havefolket.com. Så hjælper vi dig.