I dag kan du skrive dig op til en ny lodtrækning. Vi udlodder i samarbejde med Koustrup & Co tre sæt af to mapper med de fineste julekort.


REKDAKTIONEN

DU KAN VINDE

I dag kan tre heldige læsere vinde julekort fra Koustrup & Co. Hver vinder vil modtage julekortmapperne ‘Julehygge‘ og ‘Julekranse‘, der hver indeholder 8 smukke julekort med kuverter. De fine kvadratiske kort er illustreret af Marianne Scheel og Kirsten Tind.

VI TRÆKKER LOD

Julegaverne fordeles ved simpel lodtrækning. I år er det mellem alle de læsere, der skriver julehilsner i kommentarerne til vores julekort.

For at deltage skal du:

  • være en af dem, der har skrevet en julehilsen i en kommentar på julekortene fra 6.-8. december (hver hilsen giver ét lod i lodtrækningen).
  • lige skrive dig på i kommentarerne herunder, så vi ved, at du er interesseret i dagens gave.

Det er bare det!

Så skriv dig på i dag, og kig endelig ind igen i morgen, når vi annoncerer vinderne. Det offentliggøres i dette indlæg.

Hvis du har vundet, skal du huske at sende os en mail på info@havefolket.com med navn, adresse og mobilnummer. Så får vi gaven afsted til dig. (Gaverne sendes til adresser i Sverige, Norge og Danmark.)

Held og lykke til alle deltagere.

Dagens gaver udloddes i samarbejde med Koustrup & Co, koustrupco.dk.

ET TIP TIL DIG
– SÅDAN KOMMENTERER DU PÅ HAVEFOLKET.COM

Når du gerne vil skrive en kommentar, er det vigtigt, at du udfylder de to første felter under kommentarfeltet med navn og email. Det er kun dit navn, der kan ses på havefolket.com. Mailadressen ligger udelukkende i vores system, og det er nøglen til, at vi kan finde dig, hvis du bliver udvalgt til at modtage en julegave. Du kan også skrive din hjemmesideadresse ind. Så skal du blot kopiere hele din URL-adresse fra din hjemmeside (fx er vores https://www.havefolket.com).Du kan gemme dine informationer i systemet, så det kun skal tastes første gang, du lægger en kommentar. Har du udfordringer med at kommentere, så skriv endelig til os på info@havefolket.com, eller send en besked via vores instagramkonto. Så hjælper vi dig.

Vindere i lodtrækningen er: Tina, Birgitte Jørgensen og Frede.