I dag kan du skrive dig op til en ny lodtrækning, som du bliver nødt til at deltage i. Vi udlodder nemlig et super skarpt ildfad fra Höfats i samarbejde med LaPatio.dk.


REKDAKTIONEN

DU KAN VINDE

I dag kan en heldig læser vinde et Höfats bålfad udloddet i samarbejde med LaPatio.dk., der er specialiseret i kvalitets- og luksusprodukter til haven.

TRIPLE bålfadet har et unikt sekskantet design og er fremstillet af ren cortenstål, hvilket gør, at det med tiden danner rust og står med en flot rustrød farve i haven. Målene på fadet er: B 105 x L 120 x H 32 cm.

VI TRÆKKER LOD

Som altid her på sitet fordeles julegaverne ved simpel lodtrækning.

I denne lodtrækning vælges der mellem alle læsere, der skriver sig op til lodtrækningen herunder i kommentarerne.

Du kan få ekstra lodder ved at skrive julehilsner på julekortene fra de sidste tre dage – fra den 10., 11. eller 12. december.

Det er bare det!

Du kan deltage indtil lørdag aften kl. 24.00. Så skriv dig på, og kig endelig ind på søndag, når vi annoncerer vinderen. Det offentliggøres i dette indlæg.

Hvis du har vundet, skal du sende os en mail på info@havefolket.com med navn, adresse og mobilnummer. Så får vi gaven afsted til dig.

Held og lykke til alle deltagere.

NB. Gaven sendes til adresser i Sverige, Norge og Danmark.

ET TIP TIL DIG
– SÅDAN KOMMENTERER DU PÅ HAVEFOLKET.COM

Når du gerne vil skrive en kommentar, er det vigtigt, at du udfylder de to første felter under kommentarfeltet med navn og email. Det er kun dit navn, der kan ses på havefolket.com. Mailadressen ligger udelukkende i vores system, og det er nøglen til, at vi kan finde dig, hvis du bliver udvalgt til at modtage en julegave. Du kan også skrive din hjemmesideadresse ind. Så skal du blot kopiere hele din URL-adresse fra din hjemmeside (fx er vores https://www.havefolket.com). Du kan gemme dine informationer i systemet, så det kun skal tastes første gang, du lægger en kommentar. Har du udfordringer med at kommentere, så skriv endelig til os på info@havefolket.com eller send en besked via vores instagramkonto. Så hjælper vi dig.

Vinder i lodtrækningen er Katrine Rønne. Stort tillykke!