Vind to fantastiske danske havebøger skrevet af Lotte Bjarke. Vi udlodder nu i samarbejde med forlaget Linnea bøger til to heldige læsere.


REDAKTIONEN

DU KAN VINDE

I dag kan to heldige læsere vinde en bogpakke fra Forlaget Linnea: ‘Slip Haveglæden Løs‘ og ‘Sommerblomster‘. Begge skrevet af den dygtige haveskribent Lotte Bjarke kendt fra bloggen ‘Helt hen i haven‘. Lotte Bjarkes bog fra 2018 ‘Slip Haveglæden Løs‘ er en engagerende havebog med masser af haveglæde, inspiration og gode, jordnære råd til dit haveliv. ‘Sommerblomster‘ er en ny bog fra 2019, der beskriver alt om at dyrke sommerblomster. Den giver dig inspiration og guider dig sikkert hele vejen fra frø til fryd. To virkeligt gode havebøger, som er fantastiske julegaver både til dig selv eller et havemenneske, du vil forkæle.

VI TRÆKKER LOD

Julegaverne fordeles ved simpel lodtrækning.

I denne lodtrækning vælges der mellem alle de læsere, der skriver sig op til lodtrækningen i kommentarerne herunder.

Du kan få ekstra lodder ved at skrive julehilsner på julekortene fra de sidste tre dage – fra den 19., 20. eller 21. december.

Det er bare det!

Du kan deltage indtil mandag aften kl. 24.00. Så skriv dig på, og kig endelig ind på søndag, når vi annoncerer vinderne. Det offentliggøres i dette indlæg.

Hvis du har vundet, skal du sende os en mail på info@havefolket.com med navn, adresse og mobilnummer. Så får vi gaven afsted til dig.

Held og lykke til alle deltagere.

NB. Gaven sendes til adresser i Sverige, Norge og Danmark.

ET TIP TIL DIG
– SÅDAN KOMMENTERER DU PÅ HAVEFOLKET.COM

Når du gerne vil skrive en kommentar, er det vigtigt, at du udfylder de to første felter under kommentarfeltet med navn og email. Det er kun dit navn, der kan ses på havefolket.com. Mailadressen ligger udelukkende i vores system, og det er nøglen til, at vi kan finde dig, hvis du bliver udvalgt til at modtage en julegave. Du kan også skrive din hjemmesideadresse ind. Så skal du blot kopiere hele din URL-adresse fra din hjemmeside (fx er vores https://www.havefolket.com). Du kan gemme dine informationer i systemet, så det kun skal tastes første gang, du lægger en kommentar. Har du udfordringer med at kommentere, så skriv endelig til os på info@havefolket.com eller send en besked via vores instagramkonto. Så hjælper vi dig.

VINDERNE I LODTRÆKNINGEN

Vi har trukket lod og fundet de to vindere af bøgerne fra Lotte Bjarke. Vinderne er Maria Andersen og Steffen Slot-Hansen.
Tillykke med julegaven.