KONTAKT OS

Har du kommentarer til magasinet, spørgsmål eller måske et emne, som du savner en artikel om, er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Alle henvendelser vil blive besvaret.

E-mail: info@havefolket.com

Postadresse: HAVEFOLKET, Æblehaven 5, DK – 8660 Skanderborg

TIL FORLAG

Vi har et samarbejde med størstedelen af de danske forlag omkring anmeldelse af nye litterære udgivelser. Vi modtager hver måned en del nye bøger til gennemsyn, og vores procedure er, at vi anmelder/omtaler en stor del af de bøger, vi mener, vores læsere kan have interesse i. Det kan både være her på sitet, på vores instagram-profil eller facebook.

Med alle forlag har vi den frihed, at vi kan rekvirere bøger efter ønske, og I som forlag kan ligeledes foreslå os bøger, I gerne vil have, vi vurderer. På den måde er det et gensidigt samarbejde, og vi har mulighed for at præsentere vores læsere for de bøger, som vi finder er allermest anbefalelsesværdige.

Heldigvis er der bøger på det danske marked af høj kvalitet, men det sker også ind imellem, at vi får en bog i hånden, som vi af en eller anden grund ikke ønsker at anbefale. Fx at vejledningerne ikke passer til de danske haver, at foto- eller tekstkvaliteten er for lav, eller … ja, der kan være mange grunde. Det sker desværre ind imellem, at der er bøger vi blot lægger til side og ikke omtaler for vores læsere. Men de fleste bøger, vi modtager, er heldigvis velegnede til vores havepublikum og anmeldelserne/omtaler bringes i tiden omkring udgivelsen, i det omfang vi kan nå det.

Har I som forlag gode idéer til samarbejde eller udvidelse af et eksisterende samarbejde, eller har I en bog, I gerne vil have, vi ser på, så kontakt os endelig.

Vi glæder os til at høre fra jer.