OM MAGASINET HAVEFOLKET

HAVEFOLKET er et havemagasin, der drives af passion og kærlighed til haven samt et ønske om at skabe et naturligt samlingspunkt for det danske havefolk. Online-magasinet er gratis – alle kan læse med – og der er mulighed for at drøfte alverdens havespørgsmål via kommentarboksene.

Hvorfor blogformatet?
…fordi vi gerne vil have tovejskommunikation!

At gå i haven er noget man i første omgang gør for sig selv og sin familie. Men det er da helt sikkert også skønt, når der kommer nogen forbi, der har reel interesse i en havevandring. At gå sammen rundt i haven, kigge på blomsterfloret eller de smukke bladkombinationer, drøfte årets gødning af græsplænen eller hvad det nu er snakken falder på. Ja, det er et af de elementer, der gør det skønt at være en del af havefolket. At man kan dele sin hobby med andre og udveksle erfaringer. Bytte planter og give gode råd – eller fortælle om det, der bare ikke virker.

HAVEFOLKET er stiftet af fem bloggere i 2012, da vi alle havde lyst til at kommunikere med andre om haven og alle de ting der hører med. Og da idéen opstod omkring et nyt magasin, var det indlysende for, at det skulle være et blog-magasin. Et magasin, hvor vi dagligt kan være i kontakt med hele havefolket, og hvor vi kan udveksle erfaringer. Ikke bare redaktionens kommunikation med læsere, men også jer læsere imellem.

Så.. kære læser!
Du er med til at skabe magasinet HAVEFOLKET. Giv dit besyv med og hjælp dine fæller i haveverdenen på vej. Del dine erfaringer og stil dine spørgsmål – uanset om du er garvet som havemand eller helt ny i haven – til cottagestil eller minimalisme – har havetraktor eller cylinderklipper – her er plads til alle.

Holdningerne i magasinet
Vi er alle aktive havefolk. Vi kaster os ud i nye projekter, og vi tester gerne nye idéer af. Når vi skriver til jer her i magasinet, skriver vi ud fra vores egne synsvinkler – og vi er ikke altid enige eller drives af samme passion. Den enkelte forfatter står derfor inde for egne holdninger og artikler. Og læg nu mærke til, at noget der virker i én have, ikke nødvendigvis behøver virke i en anden. Gør du dig erfaringer med nogle af forslagene i vores magasin, hører vi meget gerne fra dig – til glæde for alle HAVEFOLKETs læsere.

Velkommen til dig.

Om fotos, tekster og rettigheder
Alle tekster og fotos i magasinet tilhører HAVEFOLKET (hvor vi har lånt eksternt, er det specifikt angivet eller beskrevet). For de enkelte indlæg tilhører materialet HAVEFOLKET, eller hvor angivet tilhører de eksterne forfattere og fotografer. Materialet fra magasinet må kun bruges i anden sammenhæng efter skriftlig aftale med os. Er der materiale, du gerne vil bruge, bedes du derfor lige rette kontakt til os via e-mail.

Grafik
Et udvalg af de teksturer, der er anvendt til grafiske elementer på havefolket.com, er fra andre sites. En stor tak for venligt udlån til sitet wildtextures.com og texturez.com.

Og
Bemærk, at alle de steder i magasinet, hvor HAVEFOLKET står med store bogstaver, menes der “magasinet HAVEFOLKET”.