TEMAARTIKLER

Her kan du læse artikler indenfor et bestemt tema, idet du blot skal klikke på det tema, du vil læse om. Så får du en liste af artikler, der omhandler netop dette emne. (Listen vil med tiden blive udvidet med flere temaer.)

KUNSTFÆRDIGE HAVER

I dette tema kommer vi rundt omkring på jordkloden. Og rundt omkring i smag og behag. Både hjemmegjorte ting, dyre kunstklenodier, skæve og skøre påhit og så selvfølgelig alle mulige kreative unikaer.

BØRNENES HAVE

At dele sin have med børn er fantastisk. Uanset om det er ens egne børn eller måske børnebørnene, der dukker op i weekenderne. Børn bruger haven på en helt anden måde end os voksne – og de stiller derfor også andre krav til haven. Vi ser her på, hvad man kan gøre i en have, der skal kunne nydes af børn og hvilke planter, man skal være varsomme med – de giftige planter.

KRUKKEHAVEN

Det er ganske enkelt alle krukkerne i haven, som vi i dette tema kigger lidt nærmere på. Vi har flere gange berørt emnet en del her på HAVEFOLKET, og et fint udpluk af de artikler har vi nu fundet frem her: Om krukkehaver, overvejelser, ideer til hvad man planter i dem og hvordan vi selv gør det.