Er du som læser mon ambassadør for HAVEFOLKET? Eller vil du rigtigt gerne være det?

Læs med herunder og se, om du mon allerede er ambassadør i det ubevidste og måske har mod på at komme med på at blive en del af HAVEFOLKETs ambassadørkorps, så du får lidt nyheder tilsendt, der kan hjælpe dig med at sprede budskabet

Er du den, vi leder efter?

Du er en del af det nordiske havefolk, og du læser med i HAVEFOLKETs udgivelser jævnligt – eller lige så snart, du har lidt tid eller lyst til inspirerende havestof. Vi mødes her på nettet, eller i den “virkelige verden”. Du giver os andre dine tanker, dine holdninger, erfaringer og tips. Du kommenterer og er aktiv i debatterne, og du lader dig inspirere af det, du ser og læser, og inspirerer videre med alt det, du selv sætter i værk i din have.

Den store samlede mængde af kollektiv haveviden er afhængig af dig. Du fortæller os derfor om dine erfaringer gennem årene, dine holdninger og tanker. Du hiver også fat i os, hvis der er noget du synes vi kan hjælpe med, hvis der er noget, vi kan gøre bedre og hvis der er ét eller andet, vi bør vide. Og så deler du jævnligt og gerne ud af, hvad du har indhentet af viden, idéer og fif til dem, du selv kender eller “møder” på dette site. Kan du genkende dig selv her?

Meget mere have til folket!

Vi ved godt det lidt lyder som en stillingsannonce, og det er det på en måde også, selvom vi desværre ikke kan binde penge i halen på den. Så det er på frivillig basis det hele. Men hvis du ønsker at knytte dig endnu tættere til HAVEFOLKET, og hvis du gerne vil hjælpe med at udbrede det glade budskab: MEGET MERE HAVE TIL FOLKET, så sig det til os.

Link til os

Som ambassadør vil vi bede dig om at linke til HAVEFOLKET.com fra forsiden af dit site med et af de mange bannere, du finder her til venstre. Du kan bladre mellem de forskellige bannere og finde præcis det banner, der passer til dit site. Højreklik på det og vælg ‘Arkiver billede’. Så ligger det på din pc og er klar til upload til dig eget site.

Hvis du til gengæld gerne vil oplistes her på siden som ambassadør med link til dit site eller til din profil på instagram eller facebook, så send os en mail med ønsket. Vi plukker et foto fra dit site, som vi synes viser, hvem du er, som vi uploader her på sitet sammen med dine informationer.