HAVEFOLKET er et frisk, uformelt og naturligt samlingssted for havefolk. Her er vi i daglig kontakt med et hav af læsere med interesse for haven. Vi vil gerne have endnu flere læsere, så vi kan udvide mulighederne i relation til magasinet, og det er her, vi kan hjælpe hinanden. Din virksomhed og vores. Vi kender måske ikke hinanden endnu, og derfor vil vi gerne invitere dig rundt på siden her, så du på den måde kan vurdere, om der er basis for et fremtidigt samarbejde.

Hvad rummer HAVEFOLKET?
Vi skriver på artikler om haven på havefolket.com hver evig eneste uge – ofte flere gange om ugen. Vi har en god strøm fra blandt andet google, hvor også helt nye læsere finder frem til os og bruger os til havetip og inspiration til haven i øvrigt.

HAVEFOLKET er uformelt. Dermed mener vi, at vi skriver om haver fra brugerens synspunkt og ikke fra ekspertens side. Vi er selv ejere af haver og kæmper med alle de udfordringer og glæder, som havelivet fører med sig. Og de erfaringer skriver vi om. Og om glæderne naturligvis. Vores ønske er at smitte! Smitte andre med vores egen haveglæde, og hver gang en læser begejstret skriver til os – enten på mail eller som kommentar på en artikel – kan vi mærke, at vi gør en forskel. Derfor bliver vi ved med at være her.

Vi opererer på mange platforme foruden magasinet. Fx udgiver vi hovedparten af alle artikler Facebook og lægger fotos på Instagram. Endelig udsender vi ind imellem et nyhedsbrev til alle læsere, der har tilmeldt sig HAVEFOLKETs kundeklub med ønsket om at komme vores univers et skridt nærmere og få endnu mere haveglæde direkte i e-postkassen.

Vil du gerne vide lidt om vores læsertal, kan du altid kontakte os og høre mere, men her er et par stikord, så du kan danne dig et indtryk:
– Instagramprofilen @havefolket har pr. februar 2020 12.3 følgere. ca. 88% er kvinder.
– Kundeklubben omfatter pr. februar 2020 godt 4.500 medlemmer. Ca. 90% er kvinder.

Vil du gerne vide mere? Så skriv endelig til os.

Leg med
Der er mange muligheder for samarbejde med HAVEFOLKET. Du kan fx. vælge at annoncere i et af vores kommende nyhedsbreve. Enten ved at indrykke en annonce eller ved at tilbyde kvalitetsprodukter til vores kundeklub. Du kan også vælge et fast samarbejde med os, hvor du som haveven af HAVEFOLKET, får mulighed for at være med på mange forskellige niveauer, så du bliver et kendt ansigt for både vores daglige læsere samt kundeklub.

Er du interesseret? Så skriv til os. Vi vil også meget gerne tage en snak med dig om hvilke løsninger, der vil være gode for din virksomhed. Vi har masser af ideer, så det er bare med at få hul på dialogen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktoplysninger vedr. annoncering
info@havefolket.com