Vi har med etablering af en kundeklub for alle HAVEFOLKETs læsere, taget endnu et initiativ til at bringe online haveglæde og inspiration ud til det nordiske havefolk – ja, til alle der gerne vil være med! Du kan let – og gratis – tilmelde dig vores kundeklub og fremadrettet også modtage HAVEFOLKETs nyhedsbreve om inspiration til dit haveliv og gode tilbud på lækre haveprodukter!

Vi samler nemlig på gode havevenner. Havevenner, der elsker haver lige så meget, som vi selv gør. Vi stiller ingen krav til, hvad du ved, hvor du bor, eller hvad du kan. Det er ikke det, det gælder om her. Det handler bare om ren og skær lyst og nysgerrighed, gå-på-mod og passion. For her er der plads til alle, blot du deler vores interesse for alt det grønne!

Vi håber meget, du har lyst til at være med og støtte op om HAVEFOLKET, for vi har nemlig brug for dig. Vi har brug for dig, der er ekspert og har oceaner af viden og erfaring, dig, der er ny i haven og måske lige er gået i gang, eller dig, der stadig går og drømmer om have og haveliv, men ikke kan få taget hul på det. Alle er mere end hjerteligt velkomne. Bare du vil læse med, lade dig inspirere lidt og meget, meget gerne give dit besyv med, når lysten melder sig.

Hvorfor skal du mon være del af kundeklubben?
For at få endnu mere glæde ved dit haveliv! Det er nemlig vores aller-allervigtigste mission! Og forhåbentlig kan vi, ligesom her i magasinet, give dig nye idéer til haven, lyst til at sætte dig ned med en god havebog, mod på at tage på en havetur eller måske melde dig til en af vores mange lodtrækninger. Lodtrækninger om lækre havegaver er nemlig kun for jer i kundeklubben. Og ja, det er selvfølgelig som altid ganske gratis at være med!

I HAVEFOLKETs nyhedsbrev, som kun udsendes til kundeklubben, vil vi nemlig dele endnu mere haveglæde med dig. Og så vil du få gode tilbud på haveprodukter fra nogle af vores samarbejdspartnere. Det er også via nyhedsbrevet at du ind imellem kan blive varskoet om, hvornår du skal klikke dig ind på havefolket.com og tilmelde dig konkurrencer om lækre havegaver.

Jo flere der melder sig ind, jo mere kan vi arrangere!

Klik lige her for tilmelding!

Ind imellem udgiver vi nogle ‘print selv’ produkter til kundeklubben. Du kan se et par af udgivelserne her:

Frøposer med HAVEFOLKETs decoupager.
Til og frakort til julen 2014 – med inspiration fra naturen.