søndag den 23. august 2015

ÅRETS EFTERÅRSMAGASIN & BIER I BAGHAVEN

OM MAGASINET

Ved bestilling af efterårsmagasinet kan du deltage i lodtrækning om bøger fra Koustrup & Co: "Bier i baghaven". Med få klik kan du bestille dit efterårsmagasin eller et årsabonnement via shoppen og med en enkelt mail herudover er du straks med i lodtrækningen.

REDAKTIONEN

Er du som mange andre danskere blevet varm på tanken om at holde bier i din have? Og mangler du en god og nem tilgang til, hvordan du kommer i gang?

Så skriv til os, og deltag straks i lodtrækningen om bøger fra Koustrup & Co "Bier i baghaven". Bogen er skrevet af Karin Gutfelt og Torben Overgaard, som på baggrund af deres mange års erfaring med bier og alle de glæder, fornøjelser og udfordringer, de kan medføre, fortæller en levende og praktisk tilgang til livet som biavler.

Send dine kontaktoplysninger til: info@havefolket.com
Mærk mailen med "BIER I BAGHAVEN".

I det kommende kvartalsmagasin kan du læse en reportage fra en skøn dansk have, hvor ejerne er passionerede biavlere. Og de er ikke alene. Mange danskere falder i disse år for netop denne hobby, og i magasinet får du da også tips til, hvordan du lettest kommer i gang.

Vil du vide endnu mere, så er bogen "Bier i baghaven" en anbefaling værd. Så vær allerede i dag med i lodtrækningen her hos os, så du har mulighed for at være en af de heldige, der render med en af de tre bøger fra Koustrup & Co.

Alle, der har bestilt efterårsmagasinet (også via tidligere abonnementskøb), kan deltage. De heldige annonceres her på sitet samt på facebook en af de første dage i september.


PSST. Der kan kun bestilles i shoppen en uge endnu - deadline for bestilling er nemlig 31. august. Så bestil endelig allerede i dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE