I november sendte HAVEFOLKET det første trykte magasin på gaden. Læserne tog godt imod, og som du ved, har vi besluttet i 2015 at trykke ikke færre end 4 havemagasiner og sende dem direkte til læsernes postkasser.


REDAKTIONEN

INSPIRATION TIL DET NYE HAVEÅR
Vi lægger i disse uger sidste hånd på HAVEFOLKETs forårsmagasin og glæder os til i slutningen af marts at kunne poste det til alle de læsere, der har bestilt. Hvis du ikke har lagt billet ind på din egen udgave af HAVEFOLKETs forårsmagasin, så er det absolut ikke for sent at få din udgave med i posten. Du kan enten bestille abonnement på alle 4 magasiner (se mere her) eller du kan bestille denne ene udgave og få 100 siders haveinspiration direkte i din postkasse.

Dit havemagasinVi modtager kun bestillinger et par uger endnu, og ligesom sidste gang trykker vi kun de magasiner, der er forudbestilt og betalt før deadline, som denne gang er den 17. marts. Selvom vi gerne ville, har vi desværre ikke mulighed for at trykke for læsere, der ikke indbetaler.

HVAD KOSTER DET?
Prisen er 99 kr. med fri fragt i hele Danmark.

Vi sender også meget gerne til udlandet dog mod et mindre portotillæg samt bankgebyr for overførsel fra udenlandsk konto.

Prisen pr. magasin er den samme uanset om du bestiller abonnement for hele 2015 eller bestiller alle 4 magasiner enkeltvis. Ved at bestille abonnement sparer du dog tiden ved at bestille og indbetale flere gange, og så kommer alle 4 magasiner uden du behøver holde øje med tidsfristerne. Bemærk desuden, at bankgebyr for udenlandske kunder er pr. overførsel, hvorfor det  for udenlandske kunder er økonomisk fordelagtigt at bestille abonnement for hele året og dermed spare omkostninger til bankgebyrer.

HVORDAN BESTILLER JEG?
Skriv blot til os med det samme på info@havefolket.com. Skriv “JA TAK TIL FORÅR” i emnefeltet, så bestiller du blot dette ene magasin: Forårsmagasinet.

I mailen oplyser du dit fulde navn, telefonnummer og leveringsadresse. Du vil herefter modtage en faktura med relevante oplysninger til brug for indbetalingen. Og slut marts, når magasinerne kommer fra trykken, sender vi straks dit eksemplar direkte til din postkasse. Vi skriver her på magasinet, når de er sendt af sted, så du kan holde øje med posten.

Husk, at vi gerne vil have din bestilling hurtigst muligt, dog senest den 17. marts.

Vi glæder os meget til at sende forårsmagasinet til dig! 
Pssst.
Kender du vores handelsbetingelser? 
Ellers kan du finde dem her.

 

 

ER DU LEVERANDØR TIL HAVERNE? 
OG VIL DU GERNE STØTTE PROJEKTET VIA DIN VIRKSOMHED? 
Så hører vi meget gerne fra dig.

Send os en mail på info@havefolket.com eller ring til os (du kan finde vores info her). Vi sælger gerne hel- og halvsidesannoncer i både e-magasin og trykt magasin. Priserne ligger i et særdeles fornuftigt leje, og vi tager imod alle bidrag med stor glæde. Alle annoncer støtter os nemlig på vejen til målet: At kunne fortsætte med at sende trykte magasiner direkte til havefolkets postkasser!