lørdag den 4. juni 2016

TILBUD TIL VORES NYHEDSBREVSLÆSERE

ARRANGEMENTER 

Som I måske har bemærket, har vi på HAVEFOLKET.com i disse uger besøg af Lene Tvedegaard som gæsteskribent. Lene driver gartneri Toftegaard i Køge - et gartneri, der ud over at være kendt for sit store udvalg af chili også har tomater og alverdens krydderurter i sortimentet.

TEKST: REDAKTIONEN 
FOTO: GARTNERI TOFTEGAARD
Som noget helt særligt afholder Gartneri Toftegaard et særarrangement for HAVEFOLKETs nyhedsbrevslæsere onsdag d. 15. juni kl. 18.30 2016. Her vil alle deltagere mødes til en kop urtete eller kaffe og få en rundtur i gartneriet, hvor I bliver indført i Toftegaards verden af krydderurter og meget andet. I vil få mulighed for at dufte og smage undervejs og selvfølgelig også stille spørgsmål. Efter rundturen vil der være mulighed for at handle i drivhusbutikken, og så har Toftegaard selvfølgelig også et godt tilbud til jer, der deltager.Er du ikke allerede tilmeldt HAVEFOLKETs 
nyhedsbreve, så kan du ved at klikke herover 
og tilmelde dig ganske gratis. 

Er du tilmeldt HAVEFOLKETs nyhedsbrev, og har du lyst til at deltage, så skriv dig op til arrangementet på mail til: post@gartneri-toftegaard.dk.

Mærk mailen i emnefeltet med 'HAVEFOLKET-arrangement'

Adressen er: Højskolevej 5, Vedskølle, 4600 Køge

SU: Den 10. juni 2016

Med venlig hilsen
Gartneri Toftegaard & HAVEFOLKETLæs mere om Gartneri Toftegaard på hjemmesiden: www.gartneri-toftegaard.dk 

2 kommentarer:

  1. hæ jeg har allerede meldt mig til da jeg fik nyhedsbrevet. Jeg tillod mig at melde min gemal med osse. Så er vi to om at køre forkert. hi hi.
    hilsner Gunvor

    SvarSlet
  2. Skønt Gunvor - og god idé med en bonus-chauffør ;-)

    SvarSlet

ANNONCE