fredag den 8. maj 2015

NU KAN DU BESTILLE DIT SOMMERMAGASIN

NYT MAGASIN PÅ VEJ

I marts sendte vi det første af fire magasiner i 2015 på gaden, og det blev modtaget med meget positive tilbagemeldinger. 

Nu er sommermagasinet på vej, og det er tid til at forudbestille det, hvis du vil sikre dig et eksemplar. HUSK, at vi ikke trykker et ekstraoplag, så derfor skal du slå til nu for at få det med dig ud i hængekøjen, havestolen eller med i feriekufferten. Vi tør godt sige, at det er et "gemmeeksemplar", vi laver til dig!

REDAKTIONENINSPIRATION TIL DINE HAVERUM
Vi lægger i disse uger sidste hånd på HAVEFOLKETs sommermagasin, som har tema om havedesign og indretning af havens rum. Vi glæder os til - her på dørtrinnet til sommertiden - at sende det ud til alle vores abonnementer, som allerede har bestilt magasinet. Nogle har endda allerede spurgt til, hvornår det mon udkommer. (Det gør det midt juni.)

ET ENKELT MAGASIN ELLER ABONNEMENT FOR RESTEN AF ÅRET - 
VALGET ER DIT

Har du endnu ikke selv bestilt dit eksemplar, så kan du nu enten bestille abonnement på de resterende 3 magasiner i 2015, eller du kan bestille denne ene udgave og få 100 siders haveinspiration direkte i din postkasse.


Og sig det endelig videre til alle du kender, der er glad for at være i haven. Også selvom de ikke er så passionerede havefolk, som du selv. Mange haveejere vil kunne finde inspiration i magasinet - så vi håber bare, at de kan finde frem til os. Giv dem endelig et praj! Enten ved at dele artiklen her på facebook. Lægge forsiden på din blog eller sende en mail, til en kollega eller nabo. 


KLIK HER OG KOM DIREKTE TIL VORES SHOP
Som sædvanligt modtager vi kun bestillinger et par uger frem, og ligesom sidst trykker vi kun de magasiner, der er bestilt før deadline, som denne gang er den 1. juni 2015. Og ja - det er faktisk næsten lige om lidt. For i denne skønne forårstid flyver tiden jo praktisk talt afsted!

HVAD KOSTER DET?
For et enkelt magasin er prisen 99 kr. inkl. fragt i hele Danmark. 

For et abonnement for resten af 2015 er prisen 297 kr. inkl. fragt i hele Danmark. 

Vi sender også meget gerne til udlandet dog mod et mindre tillæg, der både dækker ekstraporto samt bankgebyr for overførsel fra udenlandsk konto.

Prisen pr. magasin er den samme uanset, om du bestiller abonnement for resten af 2015 eller bestiller de resterende 3 magasiner enkeltvis. Men du undgår jo at holde øje med tidsfristerne ved at bestille dem alle på én gang. 

HVORDAN BESTILLER JEG?

Ja - det er faktisk blevet meget nemmere, end det tidligere har været her hos os! For nu har vi fået etableret en e-shop, så du med få klik kan bestille enten dette ene magasin eller abonnement til resten af 2015. Og du kan betale med det samme - med kreditkort eller paypal. Det er helt op til dig.

Så...
1. husk at bestille dit eksemplar med det samme.
2. tip endelig en ven, der har glæde af inspiration til have!
... og nyd så ellers dit forår, mens vi arbejder videre med at lave årets bedste sommermagasin til havefolk & havelivsnydere.

Vi glæder os meget til at sende sommermagasinet til dig! 
PSST.... ER DU LEVERANDØR TIL HAVERNE? 
OG VIL DU OGSÅ GERNE STØTTE HAVEFOLKET VIA DIN 
VIRKSOMHED?  SÅ HØRER VI MEGET GERNE FRA DIG
Send os en mail på info@havefolket.com eller ring til os (du kan finde vores info her). Vi sælger gerne hel- og halvsidesannoncer i både e-magasin og trykt magasin. Priserne ligger i et særdeles fornuftigt leje, og vi tager imod alle bidrag med stor glæde. Alle annoncer støtter os nemlig på vejen til målet: At kunne fortsætte med at sende trykte magasiner direkte til havefolkets postkasser!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE