lørdag den 11. juni 2016

SIG VELKOMMEN TIL HENRIK

OM MAGASINET

Det er med allerstørste fornøjelse, at vi i dag kan præsentere dig for et helt nyt medlem af redaktionen på HAVEFOLKET. Det har været planen i nogen tid, at redaktionen skulle udvikles med nye ansigter, og det har været meget naturligt for os at kigge i retning af Henrik Mikaelsen.

TEKST & FOTO: REDAKTIONEN 

Du kender ham måske allerede? Henrik har nemlig bloggen ‘Havehjernen’, og har du selv en blog - eller er flittig bloglæser - så vil du vide, at Henrik er utrolig sød til at lægge en kommentar, når han er på besøg. Af samme årsag lærer man Henrik at kende, når man læser med på haveblogs, og vi har fundet hans haveintelligens så interessant, at vi havde lyst til at få en samarbejde med ham. Heldigvis takkede Henrik ja til tilbuddet om at komme med i HAVEFOLKETs redaktion.

Henrik starter på redaktionen fra i dag, og det betyder, at Henrik i den kommende tid til skrive artikler her på sitet og ligeledes vil være med til at besvare dine havespørgsmål eller blot snakke med i havesammenhænge her på sitet, og det glæder vi os meget til. HAVEFOLKET har jo fra starten været båret af haveinteressen fra fem og siden fire kvinder, så vi har længe haft lyst til at få den mere maskuline del af havelivet repræsenteret her på siden.Henrik Mikaelsen er 46 år og oprindeligt fra Aalborg, men bor i dag på Sjælland. Han er uddannet arkitekt og byplanlægger og arbejder i det daglige med projekt- og procesledelse. Han tilbringer stort set alle weekender og mange ferier i Sønderjylland tæt ved vadehavet, hvor han har det skønneste fritidshus med dertilhørende have. Haven bliver, selvom den ikke er stor, dyrket med stor fornøjelse, og især lægger Henrik vægt på at udnytte kvadratmeterne fuldt ud. Desuden er Henrik meget optaget af menneskeskabt natur i alle afskygninger: haver, parker og landskaber, og han fotograferer gerne det hele.


Interessante observationer, gode fotos og en afslappet fortællerstil er noget af det, vi er særligt glade for hos vores nye medlem af redaktionen. Dertil er Henrik utroligt god til at finde helt særlige steder og fortælle om dem fra en ny og sjov vinkel. Det glæder vi os til at nyde en helt masse af fremover sammen med dig, der læser med på den anden side af skærmen.

Vi håber, at du vil tage rigtig godt imod vores nye kollega.

Grønne hilsner til dig,
Lone & Karina

28 kommentarer:

 1. Nej hvor hyggeligt. Vil glæde mig til endnu mere fra Henrik :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla - Jeg skal gøre mit bedste :-)

   Slet
 2. Stort og sommervarmt VELKOMMEN Henrik Havehjerne:-) altid en fornøjelse at læse med på din blog og tilsvarende at få en kommentar fra dig på egen blog. Glæder mig til at læse med her også!
  Hilsner Anette

  SvarSlet
 3. Velkommen Henrik, det bliver spændende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth, og ja, jeg synes også det er rigtigt spændende og nok også lærerigt!

   Slet
 4. ja velkommen og rigtig god fornøjelse hos HAVEFOLKET

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sussi! HAVEFOLKET og havefolk er godtfolk, så det bliver uden tvivl en fornøjelse!

   Slet
 5. Velkommen til. Godt I bliver flere til at skrive ellers ville jeg være bange for I kom i tidnød på et tidspunkt. Glæder mig til Henriks artikler..
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gunvor. Jeg håber, jeg kan give Lone og Karina lidt "aflastning", så de fortsat kan kaste en masse energi i HAVEFOLKET - til gavn og glæde for jer bag skærmen ;-)

   Slet
 6. Stort tillykke til både redaktionen og alle os der læser med, med det nye medlem Henrik.
  Sommerhilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette. Jeg kan på egne vegne sige mange tak for den fine velkomst, det luner gevaldigt - næsten mere end sommersolen :-)

   Slet
 7. Velkommen til Henrik og sjovt at få sat et ansigt på "hjernen". Jeg vil spændt følge med. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Fru Friis! Sådan ser en havehjerne ud - eller i hvert fald én af dem...

   Slet
 8. Et stort velkommen til dig Henrik. Jeg læser med stort udbytte din blog, og jeg glæder mig til også at følge dig på Havefolket.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Elna! Håber du fortsat vil læse med med både her og på Havehjernen, jeg skal nok gøre mig umage :-)

   Slet
 9. Velkommen - dejlig nyhed. Glæder mig altid til dine blogindlæg i "Havehjernen". Har med interesse læst dine spændende have beskrivelser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hanne - og tak! Tror godt jeg kan love at der kommer mere fra samme skuffe, så dejligt at du læser med.

   Slet
 10. Jamen tillykke til Henrik, det bliver spændende at læse dine artikler.

  Havehilsner fra Aalborg

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria, dejligt at du gerne vil læse med! Hils deroppe i mit gamle ´hood´ :-)

   Slet
 11. Det var da en rigtig god nyhed, - længe har man tænkt; om dette talent ikke skulle bredes ud i videre kredse :-)
  Håber ikke at det vil gå ud over Havehjernens egen fænomenale private haveblog. Du kan, om nogen, skrive interessant, personligt og medrivende og give selv de allermindste emner substans. Og uden at det knaser mellem tænderne.
  Glædeligt!!

  go dag
  Kjeld

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kjeld, for de fine ord! Jeg skal gøre mit bedste for at holde fanen højt både her og på Havehjernen!

   Slet
 12. Også velkommen herfra, glæder mig til at høre mere fra din pen og dit kamera :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Tina! Det bliver sjovt - for mig i hvert fald. Men håber også du og andre får glæde af det :-)

   Slet
 13. Skønt med maskuline grønne fingre og en stæk pen...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gormsen, grønne fingre af alle slags er lige præcis det der kendetegner havefolket - og HAVEFOLKET!

   Slet
 14. Kære Henrik, det lyder da spændende at du nu skal til at kradse med din pen her, det vil jeg glæde mig til og det bliver da dejligt for de andre også altid inspirende piger at få en hane i gården, det kan kun blive godt 😊. Vi andre er så heldige at nogen gør et stort stykke arbejde, som vi så bare kan side henslængt i sofaen og læse og deraf blive klogere 😊, god vind fremadrettet 😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Margit! Ja, man bliver helt forpustet når man ser og hører hvad holdet bag HAVEFOLKET har bedrevet, så jeg er meget beæret over at kunne få lov til at bidrage til festen.

   Slet

ANNONCE