Leder du efter en julegave til et havemenneske? Det er slet ikke så svært, for der er så mange gaver, der vil glæde en, som bruger tid i haven.


REDAKTIONEN

Måske har du brug for et tip til at købe julegave til din kære, der elsker havelivet. Måske trænger du til et par ideer til din egen ønskeseddel. Vi har fundet ting frem, som har en god funktion og samtidig er dejlige at se på – og som man ikke bliver træt af lige med det samme. Tingene kan shoppes i mange forskellige webshops, så du kan tilmed købe det hjemmefra uden at skulle ud i julevrimlen.

Havegaver til bål- og gastrohaven

1. Brændestativ 2. Havestol fra Fermob 3. ‘Waxburner‘ fra DENK keramik. Der brænder ved brug af rester af stearinlys /  4. Unisex forklæde med lomme i en lækker grøn farve.

 

Havegaver til den klassiske have

5. Terrakotta fra Poterie Redan – spidsen monteres på en vandflaske og sættes herefter ned i fx en krukke til selvvanding.  / 6. Adirondack havestol. / 7. Nutscene jute til opbinding. / 8. Foldbar hynde i filt.

 

Havegaver til børnenes have

9.Den fineste kæphest til de små / 10. Dusch til den lille have / 11. Højbed til børnenes have / 12. Trådkurv.

 

Havegaver til køkkenhaven & plantebordet

13. Praktisk  jutesnor til at mærke fx såriller op i køkkenhaven. / 14. Ophæng med jute. / 15. Si til kompost eller havejord. / 16. Planteskilte i træ.

 

De praktiske havegaver

17. Brændekløver fra Kindling. En genial anordning, når man skal kløve små brændestykker til at tænde op med. /  18.  Tøjklemme for den kræsne / 19. Feuerhand petroleumslygte / 20. Endelig et pænt tørrestativ – i træ.

 

Havegaver til legebarnet

21. Weltevrees mobile bænk / 22. Weltevree lyskæde / 23. Skøn multifarvet hængekøje / 24. Spil fra vilac.

 

Alle herlighederne kan shoppes online.
fx spejdersport.dk, weltevree.eu, hokuskrokus.dk
og ikke mindst Manufactum.com.