I sidste uge lukkede vi op for bestilling af næste magasin – sommermagasinet. Det udkommer midt i juni og er som altid spækket med inspiration til havelivet – med havereportager, opskrifter, trin for trin instruktioner, tips og tricks, ideer til havens indretning, lækre shoppingguides og snak med andre, der nyder havelivet. Denne gang har vi et stort interview med Louisa Lorang, der er flittig bruger af familiens have: Den fælles baggård!


REDAKTIONEN

I modsætning til tidligere udgivelser, så kommer denne udgave kun på tryk. Vi går helt modsat alle andre i branchen ved at gå fra digitale udgivelser til trykte, men det er der flere grunde til! Den vigtigste er, at vi har sat høje standarder for vores udgivelser – det skal være nyde/gemme/inspirationsmagasiner, hvor alle niveauerne bliver tilfredsstillet, og det oplever vi lykkes bedst med den trykte udgivelse. Selvom det digitale medie er et godt alternativ, så har vi besluttet os for ikke længere at gå på kompromis.

Vi udgiver inden længe en lille smagsprøve på, hvad du har i vente, hvis du bestiller magasinet. Tro os, det bliver et af vores bedste magasiner til dato!

Husk nu at bestille dit eget eksemplar. Og tip endelig venner og bekendte, der også sætter pris på havelivet, om magasinet (send evt. dette indlæg ved at trykke på det lille mail-ikon i bunden af indlægget eller del det via facebook, hvor du også finder link hertil). Vi hører stadigvæk fra læsere, der finder os for sent til at kunne nå at bestille – og det er jo super ærgerligt. Både for os og for dem.

Magasinet eller abonnement for resten af året kan bestilles på få minutter via vores SHOP.