Det er med allerstørste fornøjelse, at vi i dag kan præsentere dig for et helt nyt medlem af redaktionen på HAVEFOLKET. Det har været planen i nogen tid, at redaktionen skulle udvikles med nye ansigter, og det har været meget naturligt for os at kigge i retning af Henrik Mikaelsen.


 

TEKST: REDAKTIONEN

 

Du kender ham måske allerede? Henrik har nemlig bloggen ‘Havehjernen’, og har du selv en blog – eller er flittig bloglæser – så vil du vide, at Henrik er utrolig sød til at lægge en kommentar, når han er på besøg. Af samme årsag lærer man Henrik at kende, når man læser med på haveblogs, og vi har fundet hans haveintelligens så interessant, at vi havde lyst til at få en samarbejde med ham. Heldigvis takkede Henrik ja til tilbuddet om at komme med i HAVEFOLKETs redaktion.Henrik starter på redaktionen fra i dag, og det betyder, at Henrik i den kommende tid til skrive artikler her på sitet og ligeledes vil være med til at besvare dine havespørgsmål eller blot snakke med i havesammenhænge her på sitet, og det glæder vi os meget til. HAVEFOLKET har jo fra starten været båret af haveinteressen fra fem og siden fire kvinder, så vi har længe haft lyst til at få den mere maskuline del af havelivet repræsenteret her på siden.

Henrik Mikaelsen er 46 år og oprindeligt fra Aalborg, men bor i dag på Sjælland. Han er uddannet arkitekt og byplanlægger og arbejder i det daglige med projekt- og procesledelse. Han tilbringer stort set alle weekender og mange ferier i Sønderjylland tæt ved vadehavet, hvor han har det skønneste fritidshus med dertilhørende have. Haven bliver, selvom den ikke er stor, dyrket med stor fornøjelse, og især lægger Henrik vægt på at udnytte kvadratmeterne fuldt ud. Desuden er Henrik meget optaget af menneskeskabt natur i alle afskygninger: haver, parker og landskaber, og han fotograferer gerne det hele.

Interessante observationer, gode fotos og en afslappet fortællerstil er noget af det, vi er særligt glade for hos vores nye medlem af redaktionen. Dertil er Henrik utroligt god til at finde helt særlige steder og fortælle om dem fra en ny og sjov vinkel. Det glæder vi os til at nyde en helt masse af fremover sammen med dig, der læser med på den anden side af skærmen.

Vi håber, at du vil tage rigtig godt imod vores nye kollega.

Grønne hilsner til dig,
Lone & Karina