Vi skal for sidste gang i år en tur omkring Lottes lille have i Odder. Lotte har pyntet til jul i haven med kranse, lys, mos og stedsegrønt.


TEKST & FOTO: LOTTE SØRENSEN

Her i december er der pyntet lidt op i den lille have med gran, dekorationer og julelys. Jeg elsker at lave juledekorationer og kranse.

I år blev dørkransen lavet på et juleværksted. Jeg var en tur med havesaksen i min families haver for at finde en masse lækkert til kransen bl.a. buksbom, hortensia, thuja, hybenroser og mos.

I min egen have har jeg ikke så meget stedsegrønt, og det kan jeg godt ærgre mig lidt over her om vinteren, for min have er ikke så køn med visne stauder, men det er jo det med pladsen og prioriteter. Et lille lag sne ville pynte lidt på det.

Året er snart omme, og med det slutter og gæsteskriverierne her på HAVEFOLKET. Det har været en dejlig og spændende udfordring at lave små artikler. En stor tak til jer på HAVEFOLKET og til jer, som har læst med her.

En rigtig glædelig jul til jer alle. 
/ Lotte