søndag den 25. november 2012

JEG ØNSKER MIG

TEMA: VI GLÆDER OS TIL...

Når jeg bliver bedt om en ønskeseddel er det altid ting til haven jeg først tænker på. Tænk hvis jeg fik alle disse ønsker opfyldt - man har jo lov til at drømme!

TEKST: LENE
FOTO: FORHANDLERNE 

Hvor ville det være skønt med en stenovn til terrassen - den har jeg drømt om længe. Den skal ikke kun bruges til pizza, for man kan lave rigtig meget forskellig mad i en stenovn. Denne model er fra Bilka.dk

Til vindueskarmene i mit væksthus ønsker jeg mig disse lange zinkbakker fra zinkbakken.dk. Denne størrelse 90 x 15 x 3 cm passer perfekt. De er vandtætte, og man kan købe hyldeknægte til, hvis man vil have dem op og hænge. Hos zinkbakken.dk kan man i øvrigt få lavet zinkbakker efter egne mål. Så kig ind på deres hjemmeside, hvis du har specielle ønsker.

Fra zinkbakken.dk kommer også dette skønne spejlbassin. Det fås både i 100 x 200 cm og 90 x 70 cm, kanten er 10 cm. Det er fremstillet i sortpatineret zink, og er nemt at placere hvor man ønsker det. De har også nogle lækre, rustne, runde spejlbassiner!

Firkantede, frostsikre terracottakrukker står højt på min ønskeseddel, og disse er da ret flotte. De kommer fra gardenshop.dk

Jeg har den lille håndmodel af cirkelhakken, og den er fænomenal. Men når jeg bliver træt af at ligge på knæ og luge, kunne det være skønt med cirkelhakken med det lange skaft. Den fås hos MP Havedesign.

En rap radio kunne være dejlig at have i væksthuset. Så kunne jeg høre dæmpet, klassisk musik derude - og selvfølgelig skal den være grøn! Denne er fundet hos wupti.com

Sidst, men ikke mindst, ønsker jeg mig noget så lavpraktisk som en ny haveslange i stedet for den møre, grønne slange. Jeg vil gerne have én, der er helt sort - uden røde eller gule zigzagstriber!

Jeg har ikke kunnet finde sådan en, og måske findes den slet ikke. Hvis den gør, og hvis du ved hvor man kan få den, vil jeg være meget glad for at høre fra dig!2 kommentarer:

  1. JUBII! Nu har jeg lige fået at vide, hvor jeg kan få min sorte haveslange. Den fås også hos MP Havedesign - se link her: http://mphavedesign.dk/gardenglory-vandslanger-49/gardenglory-vandslange-p2307.
    Men jeg må nok lave en opsparing :)

    SvarSlet
  2. Sort haveslange til 65 kr pr meter... Godt nok inklusiv fittings og vægbeslag..
    Her er en til 4 kr pr meter: http://www.homeshop.dk/vandings-sprojteartikler/2859-leaf-haveslange-30-meter-f-5709386968649.html

    SvarSlet

ANNONCE