mandag den 31. december 2012

GODT NYTÅR

Kære læser,

Så er det tid – tid til at vende siden og snart starte et nyt år. Og for mange handler dagen om at gøre lige som man plejer. Stå tidligt op og så lave mad hele dagen med gode venner, måske besøge et ældre familiemedlem, der betyder noget helt særligt, eller beslutte sig for nytårsfortsætter for 2013? En af os her på redaktionen har en rigtig god ven, der engang fortalte om sin faste årstradition. Ikke noget med nytårsfortsætter, som han alligevel ikke har lyst til at holde, men i stedet en tradition for at sætte sig ned og tage sig tiden til at gøre året op – og skrive det ned. Måske vil du være med?

Idéen er ganske enkelt at sætte sig ned og tage sig tid til at tænke. Tid til at tænke efter, og så skrive alle de ting ned, der er gået godt i året, der snart er brugt op. Og ja, tænk dig godt om, for der er faktisk meget, når man sådan VIRKELIG tænker godt efter. Skriv ned og nyd de gode stunder imens. Bagefter noterer man sig så alle de udfordringer, der ikke gik godt. Hvad der måske skal arbejdes lidt videre med, og hvad der bare skal tænkes over, mærkes igen og så sættes punktum for. Det kan være ret hårdt at gøre det! Det kan vække skønne minder om sommer og børnelatter – det kan være en sorg, der dukker op – noget man har mistet – en ven man valgte fra og nu faktisk savner meget. Heldigvis er der nu om lidt et nyt år, og vi bestemmer selv, hvad vi vil bruge det til. Heldigvis!

Og ja, vi skal i haven! Det er HELT sikkert! Det er det trygge, og det der giver energi! Men måske er der også noget andet, du vil have ud af næste år? En fejl du skal have rettet, eller én du lige skal huske at tage i hånden og minde om, at du holder af ham eller hende? Måske ender det alligevel i et nytårsfortsæt. Men helst skal det bare være en eftertænksomhed der lige får tankerne på plads, og lyst til at springe videre ud i dette skønne liv! Og nyd så din dag og denne nytårsaften. For det her er ikke bare en aften, hvor der skal festes og skåles. Det er starten på et nyt år i dit liv!

Så… her kommer årets sidste ord fra os her på HAVEFOLKET:

Vi ønsker dig et lykkebringende 2013 med masser af solskinsdage og skønne haveoplevelser 
– og så håber vi selvfølgelig, at du vil lade os være en del af det - her hos HAVEFOLKET. 
Det vil være os en stor ære!


Eftertænksomme nytårshilsner,
Karina, Marianne, Lene, Signe & Lone

12 kommentarer:

 1. 31.12. til midnatstid skriver jeg bag i min havekalender, hvad der er sket i året, der gik. Sådan har jeg gjort nogen år, det handler ikke om haven, men om de ting som er sket i mit eller mine nærmestes liv. Det er dejligt at slutte året på den måde. Der foregår ikke noget vildt hos os nytårsaften, så der er god tid til eftertanke.
  Kærlige nytårshilsener til hele redaktionen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde hønemor :-)
   Det lyder da som en fremragende idé at gøre status ved midnatstid.
   Ha' en rigtig dejlig og eftertænksom aften.

   (Håber i øvrigt at i er ved at komme på benene igen, efter jeres influenza-tur, den har godt nok været om sig i år, den virus)

   Slet
 2. Godt nytår til jer alle og tak for et super initiativ - glæder mig til at følge med til mere inspiration i haven i 2013

  ha' en super aften og vi ses i haven i 2013

  Havenytårs hilsener Annette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette
   Vi glæder os også til at dele ud i 2013 kan du tro :-)

   Vi ses og god aften til dig også.

   Slet
 3. Hej med jer i 5 seje kvinder.Jeg vil da også lige ønske jer alle et rigtig godt og lykkebringende nytår.Og tak for mange dejlige indlæg fra jeres nye tiltag.Glæder mig til at se hvad i finder på i 2013.Nytårsknus til jer alle fem.Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord Jette :-)

   Der er nok i "gemmeren" og en masse nye idéer på vej, så det bliver bestemt ikke et kedeligt 2013 her på Havefolket.

   Ha' det dejligt og kom godt ind i det nye år.

   Slet
 4. Tak for mange gode artikler i året der er gået!
  Der var masser af god inspiration og sjove og spændende indlæg!

  Så godt nytår til jeg 5 quinder, og TAK for initivet.....lad os »ses« over mange spændende indlæg i det nye år!

  SvarSlet
 5. Tak for et super havemagasin. I ønskes alle et godt nytår og jeg glæder mig til alle de spændende artikler jeg ved der kommer i 2013

  SvarSlet
 6. Jeg vil også ønske jer alle et rigtigt godt nytår og glæder mig til at læse mange spændende indlæg i 2013.

  SvarSlet
 7. Godt nytår til jer og tak for jeres knippelfine ide med dette magasin, det blir spændende at se hvad I finder på i det nye år.
  nytårshilsner Gunvor

  SvarSlet
 8. Godt nytår til jer alle 5 i redaktionen og tak for mange inspirerende artikler - jeg glæder mig til at følge magasinet i 2013 :-)

  SvarSlet
 9. Ønsket om et knadhamrende godt nyt haveår til jer alle skal lyde her fra. Knus

  SvarSlet

ANNONCE