mandag den 10. februar 2014

TRILLEBØREN TIL DEN VELUDSTYREDE

TEMA: GODT GREJ

Har du problemer med at få det hele med dig på din runde i have? Så se lige denne løsning fundet i en lille charmerende by i Canada.

TEKST & FOTO: LONE


trillebør

Jeg kan ikke tælle alle de gange, hvor jeg har tabt kost og rive på vejen rundt i haven, fordi de bumper af trillebøren. Ind imellem sker det også at jeg finder cirkelhakken i haveaffaldet, når jeg tømmer traileren på genbrugsstationen. Ganske enkelt fordi jeg ikke lige har den der faste plads til at sætte tingene fra mig på, når jeg går rundt i haven med grej og trillebør. Jo, jeg har forsøgt mig med at hænge spande på trillebøren til redskaber, men det er bare ikke helt genialt.

Hvorfor er der mon ikke nogen, der opfinder en trillebør med indbygget opbevaring, har jeg tænkt så utallige gange?

Og det er der altså, fandt jeg ud af, da jeg faldt over denne i sommer i Canada.


Den er da nærmest genial. Har du mon set noget lignende?

13 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja - det kunne altså være skønt med en trillebør der kunne rumme lidt haveredskaber :-)

   Slet
 2. ....meeen det er godt nok noget af et udstyrsstykke at bakse rundt i haven - men nu er min have jo heller ikke så stor :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig - den er lidt voldsom til en lille have, men når der langt rundt i haven ville det være ret godt med lidt transport til alle redskaberne. Jeg bliver simpelthen nødt til at finde på en mini udgave til min egen have - måske bare en cykelkurv på trillebøren til alle de små håndredskaber, der altid bliver væk i haveaffaldet :-)

   Slet
 3. Havebøren har jeg, men mon dog Bent vil være med til at sætte alt det på, jeg tvivler. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske bare et par holdere til saks og cirkelhakken var en mulighed :-)

   Slet
 4. Hold da op - et monstrum :) Min have er simpelthen for lille til den slags "indretninger", men sjovt at se ;)
  Venlig hilsen Linda

  SvarSlet
 5. Jeg har kigget meget interesseret på denne bør fra Canada, for min egen almindelige, ordinære bør opfylder langt fra mine behov, når jeg skal i gang i haven for alvor.
  Men jeg tror ikke, at denne bør vil blive en god ven for mig, af den simple grund, at jeg vil belæsse den med dit og dat, så den ville blive meget vanskelig at håndtere.
  Iøvrigt minder den mig om de forskellige slags køretøjer kirkegårdsgartnerne benytter, når de arbejder med at gøre kirkegården smuk, og det er som det skal være, det er professionelt arbejde.
  Så, ja jeg er stokkonservativ og arbejder videre med min gamle bør, dvs. går jævnligt back to basics og henter det, jeg glemte, forlægger håndværktøjet i kompostbunken og beroliger mig selv med, at gåture er godt for helbredet.
  Det vil forresten være velkomment at høre om nogle erfaringer med brugen af den store grønne bør.
  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 6. Fniis fra Friis..... det må da være til havequinden der har alt.... mer' fniis.... ;o)

  SvarSlet
 7. Det må være en fjern slægtning til Storm P, der har opfundet den.:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne man godt forestille sig :-)

   Slet
 8. Det var bestemt ikke en dum ide......måske kunne den overføres til en trolly ......den fylder knap så meget
  Rørene er geniale ........... kunne osse bruges inde i skuret

  SvarSlet
 9. Har kun set denne har fra http://www.kc-maskiner.dk/haveredskabsvogn.html

  SvarSlet

ANNONCE