fredag den 8. august 2014

LÆ MED MOBILE VÆGGE

DIY

Når vinden suser kan der godt blive lidt forblæst på terrassen. Kombineret med ønsket om opbevaring af brænde tæt på udepejsen, blev løsningen mobile brændestakke.

TEKST & FOTO: LONE

2014 har været et massivt byggeår i haven. Nye højbede, lounge og nu også nye elementer til terrassen. Det er lidt som om, at når man først kommer i gang og har alt værktøjet fremme, så kan alle drømmene indfries på kortere tid. 

Brænde på terrassen har vi begge længe ønsket, men den rigtige løsning havde ikke lige meldt sig, indtil tanken om at kombinere det med ønsket om at skærme lidt af, dukkede op. 

BrændevægRammerne er lavet af douglas, som spisebordet på terrassen, og de er ca. 100 x 64 x 27 cm. Der er hjul under, så de er lette at flytte rundt, og det er et "must", for tingene står sjældent ens i længere tid i træk. Der skal gerne ske forandring ind imellem.

Rammerne er i hjørnerne blot samlet med vinkelbeslag. Bunden er lavet af en massiv planke, så den er stabil, og så er rammerne i siderne samlet med en pind på tværs.

Brændevæg
Hjulene er aflagte fra gamle ILVAreoler. Genbrug.

Brændevæg

Efterhånden som de lune sommeraftener bliver forlænget med ild i pejsen, synker det i beholdningen og dermed forsvinder væggene langsomt. Heldigvis har vi ekstra brænde i et brændely andetsteds i haven, så der kan hentes friske forsyninger.Brændevæg

7 kommentarer:

 1. Det ser godt ud - super ide :-)

  SvarSlet
 2. Det er en fed ide:-D
  K.Gro

  SvarSlet
 3. Oj - hvor ser det godt ud sødeste Lone.......kan du høre at jeg sidder og kalder på Claus for at han skal kommer hen til skærmen og lade sig inspirere til et lille nyt projekt ;0)

  SvarSlet
 4. hej Lone.Superflot ide.......................det ser bare rigtig godt ud.Og man kan bruge dem overalt i haven.
  Tak for inspiration.
  God weekend knus Jette

  SvarSlet
 5. Smart, praktisk, varmede og superfedt...
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 6. Fantastic! What a great idea and a very elegant look!
  Thank you for sharing!
  All my best from Austria and a happy happy time
  Elisabeth

  SvarSlet
 7. Super, super, super genial idé!
  Det ser enormt godt ud - og faktisk har jeg allerede planlagt at lave to.
  Mange tak for idéen! Også skønne lanterner...
  Kh Mathias

  SvarSlet

ANNONCE