søndag den 30. november 2014

EN GRATIS GAVE VENTER PÅ DIG

TIL OG FRA-KORT 

Vi er nogle af dem, der synes at naturen gerne må krybe ind over alt. Også på til og fra-kortene. Her er en adventsgave til dig, som gerne vil snige endnu mere naturglæde ind. Også under juletræet.

REDAKTIONEN 


Til og fra-kort
Er du allerede i gang med at pakke gaver ind? Så er det bare om at få en mærkat på, inden der pludselig ligger 3-5 pakker og er hemmelige oppe på et skab - uden mærker. For hvilken af dem er nu til hvem - og sådan. Derfor vil vi gerne have lov til at varme op til al gavegiveriet med en lille gave til dig. Det er såmænd nogle små til og fra-kort, hvor genkendelige elementer fra haven og naturen omkring os har fået et lille tvist.

Motiverne, som tæller en mistelten, en skæv bærkvist, en gren af bog og en abstrakt pinjekogle, er selvfølgelig skabt ud fra fri fortolkning, og er måske netop det, der gør dem så hyggelige.

De er meganemme for dig at bruge. Du klikker bare på linket forneden og printer dem ud i det antal, du skal bruge. Du kan vælge papir i ekstra tykkelse, eller klæbe til og fra-kortene på et stykke karton. Så er det bare at klippe dem ud og lave huller med en hullemaskine. Pling bing! Så kan det godt blive jul.

Klik her og få kortene helt gratis


7 kommentarer:

 1. De er rigtig fine, tak for link :)
  Kh Jannie

  SvarSlet
 2. Sikke nogle fine kort:-D - tak
  K.gro

  SvarSlet
 3. Hvor er kortene bare smukke og stemningsfulde. Glæder mig til at tage dem i brug.
  Tak :-)

  SvarSlet
 4. ...og det gode ved det er at man kan printe ligeså mange som man har lyst til.
  Dejligt at I kan lide dem, det er vi glade for.

  SvarSlet
 5. Ejj, hvor er de fine :) Tak for det - de bliver printet med det samme! :) KH Trine

  SvarSlet
 6. Det var så lidt Trine og tak :-)

  SvarSlet

ANNONCE