tirsdag den 3. februar 2015

HOLMEGAARD & BLOMSTERMANDEN

SHOPPING 

HAVEFOLKET har været i Paradehuset i Frederiksberg Have sammen med Claus Dalby og Holmegaard for at se på den smukke kollektion "Old English", der er resultatet af det nye samarbejde.

TEKST & FOTO: LENE & MARIANNE
FOTO VENLIGST UDLÅNT AF HOLMEGAARD

Old English, Holmegaard, Claus Dalby
FOTO VENLIGST UDLÅNT AF HOLMEGAARD
HAVEFOLKET blev sammen med den øvrige danske havepresse inviteret til et arrangement - eller event som det hedder på nudansk - for at se på den serie dejlige vaser og skåle, der har fået navnet Old English, som blomster- og havemanden Claus Dalby har designet i samarbejde med Holmegaard.

Old English, Holmegaard, Claus DalbyOg hvilken event!

Old English, Holmegaard, Claus Dalby
Fine, runde borde med hvide duge, dekorationer og rosa boblevand i høje glas. Masser af engagerede "konkolleger", og så et kursus i at binde buketter i spiralform - hvilket "deres udsendte" kunne i forvejen, hvorfor hun fik lejlighed til at fatte kamera og dokumentere.

Old English, Holmegaard, Claus Dalby
En toptunet og frisk Claus Dalby, der fortalte om, hvordan disse vaser er som skabt - ja, til en buket, der er bundet i spiralform, netop fordi den passer til den X-form, som en bundet buket antager.

Old English, Holmegaard, Claus Dalby

Der blev minglet og snakket og grinet og spurgt og hygget på blomstermåden. Bedre kan det vist ikke blive!

Old English, Holmegaard, Claus DalbyOg vaserne? Jo, de er oplagte som en gaveidé til en blomsterglad veninde, til svigermor, søster, en haveven, til sig selv, hvis ingen andre kan finde ud af at køre dankortet!

Old English, Holmegaard, Claus Dalby

Og det med de skønne buketter? Tag et kig på de dejlige spande med afskårne blomster. Det er da yndige, energifulde valg. Og hvis der er noget, Claus Dalby kan, så er det at sætte farver sammen. Levende farver, som blomster jo er. Tak for det. Og tak for "turen".


Hvis du vil se nærmere på vaserne og skålene, som er i handlen fra medio februar, kan du læse vores anmeldelse af Claus Dalbys nye bog "Blomster i vaser og skåle".

3 kommentarer:

 1. Jeg siger også så mange gange tak for turen - altså fototuren med ledsagende tekst!
  Det der Old English er jo dårende dejligt, og de skønne, skønne blomster i de allersmukkeste omgivelser giver lige et pift her i vinteren, det er lige før man kommer i himlen! og fotoet af damerne, der hygger sig og ser meget fornøjede ud, er herligt.
  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 2. oh ja hvilke vaser OG hvilke blomster, det er en farveeksplotion der vil noget.. jeg lææængtes efter farver i have. .Lige nu er det hele hvidt. Suuk, og erentis og vintergækker var netop begyndt på det store patchwork tæppe der kommer hvert forår, nå, de lover tøvejr igen, bare det holder.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 3. Tusind tak fordi vi måtte komme med til den store event, og få lov at savle over synet af alle de skønne skønne blomster.
  Gud, hvor vi trænger til blomster og jord under neglene.

  Det er et fantastisk udvalg af afskårne, som gør det svært at holde mundvandet lige i munden.
  Holmegård-glasserien er lækker. Der må investeres og sparegrisens maveindhold må omsættes til glas.

  Knus og kærlige tanker

  SvarSlet

ANNONCE