Inden længe er det påske, og så er det tid for dekorationer med reder og kranse i alverdens udformninger. Vi har til en event hos Gartneriet Pedersen set denne dekoration lavet af dygtige Anna Marie Hillebro. Den er nem at gøre efter – måske i en helt ny variation med andre blomster. Kig med og bliv inspireret.


TEKST & FOTO: LONE, DEKORATION: ANNA MARIE HILLEBRO

Dekorationen er bygget op på et fad, hvor forårsløgene ganske enkelt er placeret i en cirkel blandet med hø, så jorden dækkes. Kransens form og den lette hø skaber tilsammen illusionen om en rede. I midten lægges en håndfuld æg, og hele vejen rundt i kanten er der også lagt små dekorationsæg.

De fine æg kan købes i hobbyforretninger eller hos blomsterhandleren.

Mellem forårsblomsterne er der stukket små grene, der er drevet, så de grønne knopper er kommet til syne. I dekorationen er det blå perlehyacinter, der er brugt, men vælg endelig den forårsblomst, som du finder allerskønnest.

Når man kommer helt tæt på, kan man også skimte små fuglefjer hist og pist. Disse er valgt i en farve, der er afstemt med både det brune på forårsløgene og med aftegningerne på dekorationsæggene.