søndag den 22. marts 2015

HØJBEDE I ET SNUPTAG

HAVENS ELEMENTER

Du har prøvet træhøjbede, som skulle males, vedligeholdes og som alligevel forvitrede år for år. Undgå vedligeholdelse og anden efterbehandling. Uændret i mindst 25 år.

TEKST: HAVEFOLKET I SAMARBEJDE MED RUDINA
FOTO: KARINA 

Rodina højbede er en elegant serie plantekummer udført i vedligeholdelsesfrit komposittræ. Højbedene har mange anvendelsesmuligheder og kan bruges som dekorative plantekasser til krydderurterne, såvel som sandkasse til de mindste. Serien omfatter såvel højbede som plantekasser i varierende størrelser og højder, og de kan yderligere udbygges med forlængersider. Lette at samle og intet vedligehold
Højbedene er lette at samle, og værktøjet, du skal bruge, følger med i pakken. Højbedets hjørner er samlet af sortlakerede aluminiumshjørner og skruer i rustfrit stål. Bedet som ses her tog knap en halv time at samle og kræver hverken efterbehandling eller vedligehold.

Til økologisk og giftfri dyrkning. 
Komposittræ er en blanding af 2/3 træflis og 1/3 genbrugsplast og afgiver ikke skadelige stoffer til jord og planter. Højbedene i komposittræ kræver altså intet vedligehold, og de er derfor også det oplagte valg til økologisk og giftfri dyrkning.Størrelser og muligheder
Bedene fås i flere størrelser og højder fra 70x70 cm til 110x110 cm, som kan forlænges. Fås også som kapilærkasseskjuler eller med galvaniseret bund og hjul til brug som blomsterkasse.

Bedene har 25 års levetid og priserne er fra 499 kr.

Se alle varianter på newport-living.dk

2 kommentarer:

ANNONCE