onsdag den 27. januar 2016

TAK FOR NU TIL LENE

OM MAGASINET

Med udgangen af januar siger vi farvel til Lene efter godt tre år på HAVEFOLKET. 

TEKST: LONE & KARINA
FOTO: NICLAS JESSENDa vi i september 2012 var klar til udgivelse af det allerførste indlæg på havefolket.com, fik vi Lene om bord. Lene havde baggrund fra blandt andet forlaget Bonnier og virksomheden Isabella Smith, og hendes kompetencer passede godt ind. Siden har Lene være en skattet kollega med ugentlige indlæg om livet i sin have og med reportager fra skønne haver rundt om i verden, som Lene og hendes mand Søren har gæstet.

Fra starten af februar har Lene dog besluttet sig for 100% at hellige sig sin efterlønstid, og dermed siger vi farvel til Lene som ugentlig skribent her på HAVEFOLKET. Måske vi kan lokke hende til at skrive et gæsteindlæg til os i ny og næ - fx med en af hendes smukke buketter. Det må tiden vise!

Vi siger tusind tak til vores dejlige kollega for hyggelig deltagelse og glæder os over, at vi alle stadigvæk kan følge Lene og hendes romantiske have på bloggen baghavelågen.blogspot.com. Fredag i denne uge får du sidste indlæg fra Lenes hånd i denne omgang.Siden 2012 har du set Lene som en del af redaktionen på HAVEFOLKET:

Lene Møntegaard er en udtalt æstetiker. Hun elsker at forene det rustikke og det romantiske uden at det bliver pussenusset. Countrylivet bliver udlevet i et dejligt fiskerhus syd for København, hvor drømmen er mange flere staudebede og et stengærde i haven. Lene gør det også selv (sammen med sin mand og venner) og finder det inspirerende selv at finde på smarte løsninger, der kan inspirere andre. Den store passion er stauder og så dyrker hun pil i haven, foruden køkkenhaven, som er ved at blive genoplivet.

28 kommentarer:

 1. Kan godt forstå dig Lene - det er jo det mange af os sukker efter: TID til det vigtigste! Og der må vi læsere så bare affinde os med, at vi ligger længere ned på prioriteringslisten end familie, hjem, afstressning osv. Og det kan jeg godt forstå ;-)
  Tak for dine skriv her på Havefolket - dem kan vi jo genbesøge indtil vi måske ser et indlæg som gæsteblogger. Og ellers ses vi jo i Blogland! Go vind!
  Hilsen Henrik Havehjerne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Henrik,
   Ja, tid til det vigtigste kan ikke undervurderes - og jeg nyder det allerede i fulde drag :). Vi ses helt sikkert i blogland - og go' vind til dig også.

   Slet
 2. Hej Lene.Tak for mange dejlige indlæg fra din side.........og nyd nu din efterløn.
  Men håber da på at vi stadig render ind i hinanden på plantermarkeder rundt i landet.Oh håber da også at se lidt til dig her på bloggen.God aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Du kan tro, jeg skal nyde det, og jeg er sikker på vi ses rundt omkring. Jeg har da i hvert fald planer om at komme til blogtræf i Geografisk Have igen i år.

   Slet
 3. Tak for mange hyggelige indlæg. Og held og lykke med din efterløn.. Jeg håber du trods alt kan overtales til lidt gæstevisit en gang imellem.
  mange hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gunvor
   Selv tak - for dine mange skønne kommentarer på Havefolket. Man ved aldrig om jeg kommer på visit en gang imellem - det må tiden vise :)

   Slet
 4. Mange hilsner til Lene og tak for de mange fine artikler du har glædet os med. Jeg vil da fortsat følge med i det omfang du skriver på din blog og nu fremover som "gæsteskribent" på Havefolket. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Jeg er glad for at høre, at du kunne lide mine artikler. Det har været en fornøjelse, og håber snart jeg får gang i min egen blog. Den har alt for længe været forsømt!

   Slet
 5. Kæreste Lene.

  Frihed er det bedste guld. Frihed og tid er en stor lykke, - velnok een af de største. Det glæder mig meget på dine vegne, at du nu skal til at geare ned i tempo. Alt har sin tid. Og som kloge gamle Goethe sagde, så må det, der betyder mest, aldrig blive tilsidesat for det, der betyder mindst.

  Du kommer jo aldrig til, at sidde, og trille tommelfingrer, så godt kender jeg dig:o) Men et temposkift fra 5. til 2. gear vil da være, en skøn måde at nyde sin efterlønnertilværelse på. Jeg under dig det så meget efter et langt, dedikeret arbejdsliv.

  Jeg vil også gerne sige dig en stor tak for alle dine dejlige ord og alle dine æstetiske input. Jeg er glad for, at du stadig har din skønne og vedkommende blog, hvor du kan udfolde dig, hvis det kommer til at krible lidt i efterlønsfingrene:o)

  Pøj pøj med din frihed og DIN tid. Alt godt fremover til dig og dine.

  Knus og de kærligste tanker

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jytte
   Tak for dine søde ord. Jeg har, som du jo ved, været på efterløn i nogle år allerede, men det ikke at have en deadline hængende over hovedet mere kan gøre én ret glad :).

   Jeg glæder mig til at få gang i min egen blog igen, og måske være lidt mere aktiv på instagram. Tak for roserne om mine indlæg - det varmer :).

   PS: Ham Goethe var da faktisk ikke så dum endda :))))

   Slet
 6. PS: Måske ses vi ligefrem på Instagram i ny og næ?:o)

  Kys og kram

  SvarSlet
 7. Kære Lene.

  Tak for dine gode artikler og god vind fremover :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, Esther, og god vind også til dig.

   Slet
 8. Kære Lene. Ønsker dig en rigtig dejlig og velfortjent efterlønnertid. Selvfølgelig skal du og din familie have første prioritet. Og mon ikke vi hører et lille pip fra dig i ny og næ. Stort haveknus og mange tanker fra fru friis :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette
   Tak for det, og jeg satser da på at få gang i Bag havelågen igen. Vi ses i Kolding til blogtræf :)))

   Slet
 9. Kære Lene! Hvor har jeg glædet mig over dine smukke og nyttige artikler i Havefolket. Nu kender jeg også din blog, så jeg stadig kan se og lære. Lykke fremover! Haveknus fra Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lise
   Tak for dine søde ord. Det kan jo være vi "mødes" på min blog - og måske IRL igen :)

   Slet
 10. Kære Lene.
  Tak for alle dine spændende indlæg her, jeg håber at du forsætter med at skrive om din have og om dine gode ideer til DIY og smukke dekorationer og igen at komme lidt mere ind Bag havelågen:-) Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth. Jeg fortsætter helt sikkert på Bag havelågen - kan da helt sikkert ikke lade være. Lige nu har jeg "travlt" med at strikke og bage og være rigtig husmoderlig ;)). Vi ses!

   Slet
 11. Flot beslutning - du bliver savnet af mange der i 3 år har nydt og lært, kopieret og blevet inspireret.... sikke et aftryk at efterlade, tak Lene. Jeg håber du kommer til at nyde dit nye liv.
  Kærligst fra Ingelise

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ingelise
   Tusind tak for de søde ord - jeg bliver helt rørt :). Alt godt til dig.

   Slet
 12. tak for denne gang Lene :) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, Tim. Det var en fornøjelse :)

   Slet
 13. Tak for din indsats - og rigtig god fornøjelse med et liv med færre deadlines

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, Sussi. Det bliver dejligt med et liv uden deadlines :)

   Slet
 14. Kære Lene
  Tak for mage fine ord og gode artikler. Jeg ser frem til at følge dit og din have på bloggen :o)
  Vi ses
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda
   Tak for de søde ord. Vi ses i blogland :)

   Slet
 15. Kære Lene
  Jeg vil virkelig komme til at savne dine romantiske, praktiske og inspirerende indlæg og håber, at du vil nye at gå den nye havesæson i møde uden deadlines.
  Mange kærlig havehilsner fra Pia

  SvarSlet

ANNONCE