Hele vinteren har jeg set frem til den kommende sommer. Ikke så meget på grund af ferien eller den slags, men fordi jeg endelig kan komme i gang med at møblere vores nye terrasse.


TEKST: KARINA, FOTO: PRODUCENTER
Jeg nåede jo desværre ikke så langt, når det kommer til indretning af vores terrasse, da det først var i sensommeren, vi fik skruet den sidste skrue og strøget årets sidste malerstrøg. Det gør nu heller ikke så meget, for det betyder blot, at jeg har haft rigtig god tid til at finde de helt rette ting, der vil gøre uderummet fuldendt.
Jeg får nok ikke mulighed for at investere i det hele på en gang, men så er det jo godt at ønskelisten er opfundet, og sådan nogle har jeg mange af. I dag er det sager fra min have-ønske-liste, jeg har tænkt mig at dele mig dig, og finder du noget, der også falder i din smag, skal du være velkommen til at hapse et par ting til din egen.

Faktisk er der tale om ønsker til begge vores træterrasser og til vores pergolarum. De to taburetter hedder Vigo og er fra Ide Møbler. Jeg tror, de vil stå fint ved vores høje tralle-bord ved spiseafdelingen. Dernæst en lampe, jeg har været varm på i nogen tid. Lampen hedder Tipi Lamp L og er fra Skargaarden, hvorfra puden Ava ved siden af også kommer. Ved vores spiseterrasse kan vi godt bruge en ekstra afslapningstol. Hertil er den enkelte stol Click helt perfekt. Dernæst skal jeg også have indkøbt nogle nye hynder både til terrassen med pergola og til lounge-terrassen ved siden af. De smarte kvadratiske Orlando madrasser fra Skriver Collection vil se godt ud begge steder, og så er de ovenikøbet vejrbestandige, så de kan holde til både sol og regnbyger.

Rundt omkring i haven er mange af mine lanterner efterhånden gået til, og lanterner kan jeg altså ikke undvære. Jeg er faldet for de utroligt smukke lanterner Storm fra Mubbs i både sort og i teak.  På vores loungeterrrasse eller bonusterrassen, som jeg også kalder den, har vi store bænke men ingen borde. Jeg kan godt lide idéen om en lille gruppe små borde, der kan flyttes hen, hvor behovet er. On the Move hedder bakkebordene her så passende. De kommer fra Cane-line  og fås i flere farver og størrelser.

Det var et lille kig over min have-ønskeliste. Der er jo lidt tid endnu, inden det bliver sommer, så jeg har da tiden til at spare op, så et par af ønskerne bliver opfyldt.

Flere af tingene er tiltænkt vores loungeterrasse, som jeg viser lidt fra i artiklen; VORES BONUSTERRASSE. Klik på linket, hvis du vil se, hvordan den ser ud.