torsdag den 17. oktober 2013

SIDEN TIL DEN VISUELLE LÆSER

OM MAGASINET

Nu har vi igen fundet på noget!

Vi har samlet en ny side til dig, der er ultra visuel - og det er rigtig mange havemennesker jo. Siden giver overblik over magasinets indhold.


Vi forsøger hele tiden at gøre magasinet mere brugervenligt, og nu har vi samlet en ny side, der med kombination af tekster og billeder viser en oversigt over alle hovedemnerne i HAVEFOLKET. Tryk på et ikon og du får direkte adgang til artikler om emnet!

For at man let kan finde frem til gamle artikler om et specielt emne, er alle artikler i magasinet kategoriseret under nogle hovedemner. Det er de emner, der står med store bogstaver nederst på dette skærmbillede (hvis du scroller ned og kigger lige oven over de tre bloglister) med overskriften "ALLE EMNER".

For at gøre det lidt lettere at få adgang til hovedemnerne, har vi nu oprettet en ny side, der hedder LÆS MERE, og her finder du knapper, der giver adgang til netop disse hovedemner.

Trykker du fx på knappen "KØKKENHAVEN" får du alle de artikler frem, der handler om køkkenhaven. Smart ikke? Knapperne er gode at bruge, når du fx læser magasinet på din iPad eller smartphone, hvor det kan være svært at ramme de små tekster. Det er i hvert fald vores egen erfaring, når vi selv slår forskellige ting op i tidligere artikler.

Vi glæder os til at få siden i brug og håber du vil tage godt imod den. Klik gerne straks en tur over på siden og se, om den fungerer for dig.

Har du spørgsmål, så skriv endelig til os. Det skal jo helst være nemt at finde frem til de ting, du gerne vil læse om.

God fornøjelse!2 kommentarer:

ANNONCE