tirsdag den 17. december 2013

BODY SCRUB

VELVÆRE 

Man vil så gerne have noget særligt med, når man er på julevisit. Se med her, for vi har lavet en rigtig lækker body scrub, som tager under 5 minutter at lave. 

TEKST & FOTO: KARINA


Denne body scrub er lavet af ingredienser, som findes i de fleste køkkener. Det eneste du skal bruge er olivenolie, honning, rørsukker og en beholder som kan lukkes. Lad os se at komme i gang. 


DU SKAL BRUGE 
 • 3 spsk ekstra jomfru olivenolie
 • 2 spsk honning
 • 1/2 dl sukker. 

SÅDAN GØR DU
 • Hæld de tre ingredienser i en skål og rør godt rundt. 
 • Når scrub'en er jævn, kommes den i en beholder med låg. Da det er en værtindegave, har vi hældt den i et lille patentglas og bundet en lille træske og et manilamærke omkring. 
 • Scrub'en kan holde sig i 30 dage i køleskabet, så datér også gerne glasset, så du eller modtageren kan holde styr på holdbarheden.    Inden body scrub'en tages i brug røres den op, da olien har det med at bundfælde.

  Den kan bruges til både krop og ansigt. Massér den godt ind i huden og skyl af med lunkent vand.

  Rigtig god fornøjelse!

  5 kommentarer:

  1. Hvis man lader olien (mandelolie er efter min mening bedre end olivenolie, da den trænger hurtigere ind i huden og dufter bedre) trække med velduftende urter (jeg bruger ambra og lavendel) og så erstatter sukkeret med salt, hvad der forlænger holdbarheden....så har man et rigtig fint alternativ :-).
   Men denne her er sikkert også god :-)

   SvarSlet
  2. Okay, det må jeg vist laver til alle damerne i familien ;-)
   K.Gro

   SvarSlet

  ANNONCE