onsdag den 13. august 2014

VI ER I HAVEN

MAGASINET

Hvis du leder efter lidt læsestof, giver vi her 3 gode forslag til genlæsning af artikler her på HAVEFOLKET. I dag med fokus på indretning.

REDAKTIONENVi lever i et land, der helst vil kalde en spade for en spade og sige tingene, som de er. Det har vi, med H.C. Andersens eventyr om kejseren og hans "nye klæder", fået slået fast. Alligevel giver vi skræddere og tøjdesignere ret, når de i årevis har sagt: "Klæder skaber folk". Vi mener det naturligvis bare på havemåden. Det du omgiver dig med i haven og på terrassen påvirker dig, har indflydelse på dit humør og dit velvære. Derfor kan du nu i tre artikler få tips til indretning og overveje, om der er elementer eller "haveaccesories" du vil indføre i din have, altan eller uderum. 

God læselyst, mens vi er i haven.

havestueHYGGE I HAVESTUEN 
Altså jeg kan lige så godt sige det med det samme. Det er ikke altid at jeg er lige begejstret for vores havestue, men lige nu hvor bladene falder af træerne er historien en ganske anden. Det samme gør sig i øvrigt gældende i det tidlige forår, for hvis der er noget en havestue, et drivhus eller et orangeri kan, så er det at forlænge sæsonen. Man kan udsætte vinteren - bare en smule - ligesom man kan tvinge forårsvæksterne tidligt i gang.
Læs mere >>


LÆKKERIER TIL DRIVHUSET
I et drivhus skal der naturligvis være plads til planter, men der er jo ikke nogen der siger, at der ikke også kan være plads til lidt møbler og nips. Til enhver stil og enhver pengepung - eller til dig, der er lidt til det hele. Vi har her samlet lidt lækkerier til dig og dit drivhus.
Læs mere >>I DET NYE KVARTER
Det kan være svært at få læ på terrassen, når kvarteret er nyt og området kort forinden var en brakmark. Vi har været på besøg hos en ung familie med hang til at spise ude - også på sene sommeraftener. For nogle år siden købte familien her et rækkehus. Husene ligger alle som perler på snor opad en bakke orienteret mod vest, og der var ikke megen læ eller ly at finde på grunden.
Læs mere >>

1 kommentar:

  1. Ih, hvor har jeg bare svælget i de dejlige artikler om tilbehør til drivhuset og været bagom artiklen om de romantiske haver.

    Måske fik jeg aldrig læst den i sin tid... ?!?> Tak for input til at læse igen.

    SvarSlet

ANNONCE