Vi har fået en del henvendelser fra søde læsere, der rigtigt gerne vil have vores havemagasiner i postkassen – altså i den rigtige postkasse. Derfor har vi nu besluttet os for at sende julemagasinet i trykken. Så ja, nu er det faktisk muligt!


TEKST OG FOTO: REDAKTIONEN

VI TRYKKER JULEMAGASINET!
Vi ved godt, at det er helt sort, men vi kan ikke lade være. Mange søde læsere har skrevet til os: “Hvornår kan vi bestille et trykt eksemplar hos jer?” Og det vil vi jo helt vildt gerne kunne, men har – hånden på hjertet – ikke haft økonomi til det. I løbet af forår og sommer har vi dog bragt enkelte annoncer, og det betyder, at der nu er et lille overskud i redaktionskassen, som vi har besluttet at investere i en magasinproduktion. Nu VIL vi altså bare kunne give jer læsere et trykt eksemplar! Og i en god kvalitet.

Vi er indstillet på at udsende det uden at tjene på det. Og så håber vi, at der er så mange, der gerne vil modtage magasinet, at vi på sigt kan få produktionen til at hænge sammen.

Så, kære læser – skriv til os! Og fortæl os, at du stadigvæk, også, helt sikkert, meget bestemt er glad for vores nye tiltag og straks vil bestille et julemagasin til levering direkte i din postkasse medio november.

Prisen bliver DKK 99 (fri fragt i DK – den betaler vi), og såfremt bestillingerne skulle løbe os over hovedet og/eller vi får annoncesalg på magasinet, så vi rent faktisk får et lille overskud i denne produktion, så vil overskuddet komme næste oplag i marts til gode.

HVAD SKAL DU GØRE?
Skriv endelig til os med det samme på info@havefolket.com. Skriv “JA TAK” i emnefeltet. I mailen oplyser du navn og leveringsadresse. Som svar sender vi dig et kontonummer, så du kan bekræfte din bestilling ved indbetaling af DKK 99. Og medio november, når magasinerne kommer fra trykken, sender vi straks dit eksemplar direkte til din postkasse. Vi skriver her på magasinet, når de er sendt afsted, så du kan holde øje med posten.

Vi vil gerne have din bestilling hurtigst muligt, dog senest den 5. november.

Vi glæder os helt vildt til at se magasinet på tryk! 
Er du med?

 

ER DU LEVERANDØR TIL HAVEBRANCHEN?
– og vil du gerne støtte projektet? 
Så send os meget gerne en mail på info@havefolket.com. Vi sælger gerne hel- og halvsidesannoncer i både e-magasin og trykt magasin, samt tilbyder plads i en shoppingguide bagerst i magasinet. Priserne ligger i et særdeles fornuftigt leje, og vi tager imod alle bidrag med stor glæde. Alle annoncer støtter os nemlig på vejen til målet: At kunne sende et trykt magasin direkte til vores læseres postkasse!