søndag den 12. oktober 2014

VIL DU HAVE NÆSTE MAGASIN I DIN POSTKASSE?

DET STORE JULEMAGASIN

Vi har fået en del henvendelser fra søde læsere, der rigtigt gerne vil have vores havemagasiner i postkassen - altså i den rigtige postkasse. Derfor har vi nu besluttet os for at sende julemagasinet i trykken. Så ja, nu er det faktisk muligt!

REDAKTIONEN


VI TRYKKER JULEMAGASINET!
Vi ved godt, at det er helt sort, men vi kan ikke lade være. Mange søde læsere har skrevet til os: "Hvornår kan vi bestille et trykt eksemplar hos jer?" Og det vil vi jo helt vildt gerne kunne, men har - hånden på hjertet - ikke haft økonomi til det. I løbet af forår og sommer har vi dog bragt enkelte annoncer, og det betyder, at der nu er et lille overskud i redaktionskassen, som vi har besluttet at investere i en magasinproduktion. Nu VIL vi altså bare kunne give jer læsere et trykt eksemplar! Og i en god kvalitet.

Vi er indstillet på at udsende det uden at tjene på det. Og så håber vi, at der er så mange, der gerne vil modtage magasinet, at vi på sigt kan få produktionen til at hænge sammen.

Så, kære læser - skriv til os! Og fortæl os, at du stadigvæk, også, helt sikkert, meget bestemt er glad for vores nye tiltag og straks vil bestille et julemagasin til levering direkte i din postkasse medio november.

Prisen bliver DKK 99 (fri fragt i DK - den betaler vi), og såfremt bestillingerne skulle løbe os over hovedet og/eller vi får annoncesalg på magasinet, så vi rent faktisk får et lille overskud i denne produktion, så vil overskuddet komme næste oplag i marts til gode.

HVAD SKAL DU GØRE?
Skriv endelig til os med det samme på info@havefolket.com. Skriv "JA TAK" i emnefeltet. I mailen oplyser du navn og leveringsadresse. Som svar sender vi dig et kontonummer, så du kan bekræfte din bestilling ved indbetaling af DKK 99. Og medio november, når magasinerne kommer fra trykken, sender vi straks dit eksemplar direkte til din postkasse. Vi skriver her på magasinet, når de er sendt afsted, så du kan holde øje med posten.

Vi vil gerne have din bestilling hurtigst muligt, dog senest den 5. november.


Vi glæder os helt vildt til at se magasinet på tryk! 
Er du med?


ER DU LEVERANDØR TIL HAVEBRANCHEN?
- og vil du gerne støtte projektet? 
Så send os meget gerne en mail på info@havefolket.com. Vi sælger gerne hel- og halvsidesannoncer i både e-magasin og trykt magasin, samt tilbyder plads i en shoppingguide bagerst i magasinet. Priserne ligger i et særdeles fornuftigt leje, og vi tager imod alle bidrag med stor glæde. Alle annoncer støtter os nemlig på vejen til målet: At kunne sende et trykt magasin direkte til vores læseres postkasse!

34 kommentarer:

 1. Det lyder rigtig fedt!! - Jeg er en af dem der læser et magasin bedst når jeg har det i hænderne :-) Så jeg vender tilbage..
  K.Gro  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gro
   Sådan har jeg det også, både med magasiner og bøger :-)

   Slet
 2. Hvor er det flot initiativ! jeg sender straks en mail til jer.
  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 3. Kombi af havemagasin og julerier - så bliver det ikke bedre...og jeg er med!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Juhuu, Pia, jeg tror godt jeg kan afsløre, at smilet allerede er blevet bredere på os i redaktionen. Hold da helt "kaje" hvor sådan noget motiverer.

   Slet
 4. Fantastisk initiativ og godt gået. Glæder mig allerede. Mange hilsner Lotte

  SvarSlet
 5. Kære Merete og Lotte. Ja, ikke? Vi glæder os også selv - som små børn!

  SvarSlet
 6. oh ja, en papirudgave så den kan nydes med te og syltetøjskiks..... en kombination der er lidt kikset med en computer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ti hi, kender det alt for godt. Det bliver noget værre nask! Det glæder os du er med "på".

   Slet
 7. Kære alle. Jeg får bare sådan lige lyst til at sige til alle jer, der allerede har sendt os en mail med bestilling, at I slet ikke aner, hvor glade vi bliver for jeres bestillinger og varmende ord. Det er virkelig til at blive "høj på" og motiverer os 1000 fold til at knokle på med at få det allerskjønneste jule-magasin færdigt til jer.

  Med ønsket om en vidunderlig søndag aften; M

  SvarSlet
 8. Juhu. Det er lige et tiltag for mig. Jeg vil glæde mig til at modtage bladet med posten:.-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malene
   Tak for dine søde ord. Er du vimmer mand, det kunne vi også godt selv. Og du er heller ikke den første, der siger det. Det er jo heller ikke utænkeligt, at det kan blive trykt ved en senere lejlighed, hvis det viser sig, at vi har succes med dette her. Det afhænger jo alt sammen af, hvor mange, der er villige til at købe et eksemplar.

   Slet
  2. Hej Marianne.
   Jeg har i hvert fald spredt rygtet, så vi kan få så mange med som muligt. Jeg har det som Sussie også bedst med Magasiner i papirudgave. Det er hyggeligt på en anden måde, end på computeren. Her er det til gengæld dejligt vi kan skrive til jer i ny og næ.
   Pøj pøj med projektet.
   Kærlig hilsen Malene

   Slet
 9. Sådan et julenummer kan jeg da slet ikke leve uden!

  Hjerteligst

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Zep,
   Det er præcis sådan vi også har det. Vi er MEGET glade for at vores læsere bakker op om det trykte julemagasin. Stort TAK!

   Slet
 10. Det blad må jeg bare eje, og så til jul :-) Jeg kan nu også bedst lide at sidde med et haveblad i hånden. Eneste ulempe er at jeg har så svært ved at skille mig af med bladene igen, de kan hobe sig op :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, tak, den kender vi godt! Tror jeg - både redaktion og læsere! fx kom min exmand med en kæmpe pose med årelange udgivelser af HAVEN siden 1967 og frem til "vor tidsregning" om jeg så må sige. Posen står stadig under en skænk i stuen til min mands store fortrydelse, men jeg skiller mig jo ikke l.i.g.e af med den, vel!

   Slet
 11. Har sendt jer en mail, for jeg vil naturligvis gerne læse jeres blad.
  Det glæder mig i den grad, at i nu er nået så langt, i kan sende et blad i trykken. Håber mange vil bakke op om det gode initiativ. Jeg glæder mig allerede til at modtage bladet :-)
  Hilsen Vivi

  SvarSlet
 12. Ja tak jg vil bestemt også gerne have sådan et i postkassen..

  SvarSlet
 13. Glæder mig til papirudgaven af HAVEFOLKET, det er ret meget nemmere at have med i seng end computeren er

  SvarSlet
 14. Har lige bestilt et eksemplar og glæææder mig :)

  SvarSlet
 15. Bestiller fluks et eksemplar, og har I brug for indlæg til jeres magasin, er jeg klar. Er journalist og total havetosset :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Elwa. Det lyder interessant.
   Lad os lige snakke videre på mail :)

   Slet
 16. Kære Havefolket.
  Jeg har forsøgt at bestille 2 eksemplarer på info@havefolket.com, men den skriver, at den adr. ikke findes???

  SvarSlet
 17. Jeg kunne rigtig godt tænke mig det også :-) er jo totalt vild med have, som Marianne måske kan huske - er medlem af gruppen Den helbredende have :-) såeh Jo tak, det kunne da godt være en lille førjulegave til mig selv :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Carina,
   Det lyder dejligt. Er du sød og sende os en mail på info@havefolket.com med dit navn og adresse. Så kommer du på den lange liste :)

   Slet
 18. Kan magasinet kun købes eller også ses her på siden.
  Med venlig hilsen Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia
   Som altid udgiver vi også e-magasinet her på sitet.
   I hvert fald en stor del af det :-)

   Slet
 19. Hej! Synes Magasinet er smuk og inspirerende at læse og vil derfor gerne bestille Julenummeret. Ved bare ikke hvordan. Hilsen Vibeke Lennert

  SvarSlet
 20. Kære Vibeke - du skal bare sende os en mail på info@havefolket.com med din adresse, så har du bestilt. Og husk navn, også :-)

  SvarSlet
 21. Nødråb!
  Jeg vil meget gerne modtage magasinet, som skrevet tidligere og sendte derfor en mail. Med stor sandsynlighed har jeg kludret i et eller andet, da jeg ikke har opdaget noget kontonr. Og derfor heller slet ikke har indbetalt beløbet.
  Jeg forsøger derfor igen og krydser fingre for, at det kan nås endnu.
  Håbefulde hilsner fra Pia

  SvarSlet

ANNONCE