mandag den 1. december 2014

VELKOMMEN TIL JULEKALENDEREN

JULEKALENDER 

Endelig er det 1. december, og vi vil her på HAVEFOLKET igen i år give fuld gas for julestemningen. I dag lukker vi op for årets havejulekalender, og inden længe er havenissen traditionen tro igen på spil. 

REDAKTIONEN

Nu lover vi også, at det er sidste gang, vi viser forsiden af julemagasinet, men vi bliver simpelthen nødt til lige at vise det her også. For i dag udkommer magasinet nemlig på ISSUU.com, og det betyder, at du - der ikke har bestilt et trykt eksemplar - nu også har mulighed for at bladre i det og læse med. Du finder det lige her. Julemagasinet blev sidste år læst af godt 40.000, og vi håber i år at kunne komme ud til endnu flere. Har du en haveveninde eller ven - eller måske et havemenneske in spe - så send endelig en mail og tip hende/ham om magasinet. Det vil være en gave til os, også. Du er også velkommen til at reklamere lidt for os på din hjemmeside eller blog (hvis du har sådan en). Forsidebilledet herunder er til fri afbenyttelse til netop det formål.

ÅRETS MAGASIN OM HAVEFOLKETS JUL
Skulle du nu sidde og fortryde, at du ikke har fået magasinet i postkassen, så har vi jo i sidste uge lukket op for, at du kan tilmelde dig vores abonnementsservice - ja, eller skrive magasinerne på ønskesedlen!

På vores SHOP kan du bestille HAVEFOLKETs kommende 4 magasiner i 2015. Vi kan desværre ikke tilbyde en rabat, selvom du køber 4 på én gang, da vi endnu ikke har formået at skabe overskud på udgivelserne, men det betyder ikke, at vi ikke har som mål at få prisen ned - for det har vi. Forhåbentlig har vi næste år så mange tilmeldinger, at prisen kan komme lidt ned i niveau. Det er bare ét af vores mål for 2015.

Med en tilmelding til abonnementsservice sikrer du dig i hele 2015 at få magasinet direkte i postkassen - uden at skulle holde øje med tilmeldings- og betalingsfrister. Og du kan endda ønske dig dem i julegave, hvis du gerne vil sende en kærlig tanke til en af dine nærmeste, hver gang du åbner postkassen og finder et HAVEFOLKET magasin liggende der.

Hvordan man tilmelder sig?

Det kan du læse mere om lige her.

Og så vil vi i øvrigt med denne første låge i julekalenderen endelig sparke gang i årets havejulekalender. Som altid byder vi på alverdens julehygge for havefolk: Vi skal jule i haven, pynte op indenfor, en tur eller to i køkkenet og høre om juletraditioner - og ja, du inviteres altså også med på en enkelt virtuel havetur. For selvom det er jul og tid for tændte stearinlys, så er en tur på havebesøg nu ikke så ringe endda. Desuden skal der leges. Havenissen har igen i år været forbi på redaktionen, og han spiller op til juleleg. Kan du finde ham først, vanker der julegaver.

HJERTELIG VELKOMMEN INDENFOR I ÅRETS HAVEJULEKALENDER
- og rigtig god fornøjelse.

Karina, Lene, Marianne & Lone


Pssst. Vil du lege med i månedens julekonkurrencer, så husk først at tilmelde dig i kundeklubben og dermed også til HAVEFOLKETs nyhedsbreve. Nyhedsbrevene udkommer ca. en gang om måneden og har kun et formål: At sprede haveglæde. Det er ganske gratis, og du kan tilmelde dig på få minutter - lige her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE