tirsdag den 17. marts 2015

SIDSTE CHANCE

OM MAGASINET

I dag er det sidste chance for at bestille det kommende magasin. Sidste gang var der desværre mange, der skrev forgæves til os efter deadline. Så nu minder vi lige om det - for du kan nemlig godt nå det endnu. I dag.
Du kan let bestille med det samme via Mobile Pay.

REDAKTIONEN


Dette er mest af alt en servicemeddelelse. I morgen ryger forårsmagasinet nemlig til trykkeriet, og så trykkes der i den kommende uge til alle, der har bestilt og betalt.

Som du ved, så kan vi desværre ikke bestille magasinet til læsere, der ikke har betalt. Det har vi ganske enkelt ikke økonomisk mulighed for. Vi tog chancen med julemagasinet 2014, da vi så nødigt ville skuffe nogen, og det betyder desværre, at vi har underskud på det, eftersom flere endnu ikke har betalt for deres magasin. Derfor må vi denne gang være lidt skrappere.

Har du bestilt - men ikke betalt endnu?
Så skynd dig blot at overføre pengene via banken i dag, så vi kan se dem på vores bankkonto i dag eller senest i morgen. Så når du nemlig at få din bestilling bekræftet.

Har du glemt at bestille?
Så kan du gøre det lige nu med det samme ved at bruge denne genvej:
  • Du sender blot en mail til os på info@havefolket.com og skriver dit fulde navn, din adresse og dit mobilnummer. 
  • Samtidig overfører du beløbet - 99 kr. - til vores telefonnummer 5375 8090 via Mobile Pay.
  • eller 
  • laver en straksbetaling i din netbank til kontonr. 7747 1433415. Husk at anføre dit navn.
Det er meget vigtigt, at du husker både at overføre beløb og sende email med dine oplysninger, da vi ellers ikke ved, hvor magasinet skal sendes hen.

Vil du gerne betale med Mobile Pay, selvom du har fået en faktura?
Så følg samme procedure som beskrevet herover (mail med info + betaling via Mobile Pay), idet du lige nævner i mailen, at du har en faktura liggende. Fortæl os gerne fakturanummeret, hvis du har det ved hånden. Så kan vi sammenholde oplysningerne og registrere din faktura som betalt.

Vi glæder os til at modtage din bestilling og betaling, så vi kan få så mange magasiner af sted som overhovedet muligt. Det er desværre ikke muligt at bestille efterfølgende, da vi kun trykker det antal, der er bestilling på.

Så - grib telefonen eller gå i netbanken og overfør din betaling. Vi venter spændt!
Rigtig dejlig tirsdag til dig.

1 kommentar:

  1. Mange har fået grebet boldet og indbetalt, helt nye læsere har bestilt, og modtagerlisten er næsten klar.
    Magasinet er sendt i trykken, og nu glæder vi os til at få det færdige resultat i hånden - og ud til jer! :-)

    SvarSlet

ANNONCE