onsdag den 27. september 2017

TID TIL FODRING AF FUGLENE

DYR I HAVEN

Det er ved at være tid til at få hængt fuglemad ud til småfuglene. I mange haver er der stadigvæk masser af føde til dem, men måske har du en have, hvor fuglene leder lidt forgæves, og så kan du i stedet tilbyde dem hjemkøbte godbidder.


TEKST: HAVEFOLKET
FOTOS VENLIGST UDLÅNT AF FORHANDLEREVi har fundet forslag frem til forkælelse af havens fugle. Nogle af produkterne er nye, mens andre er gamle klassikere. Har du i haven katte eller andre dyr, der går efter småfuglene, er det altid en god idé at hænge fuglefoderet op, hvor kattene ikke kan komme til dem. Herunder ser du forslag i forskellige udformninger og prislejer.

Foderstationen Egg Birk Feeder fra J.Schatz fås i mange pangfarver, men også i en klassisk hvid. Det todelte Aristo foderbræt i porcelæn er 20 cm højt og består af to kupler med et øje i toppen til ophæng. Den hollandske foderautomat fra XD Design hedder Hoot og er fremstillet af hård plast med en lille siddepind af bambus. Fuglehuset Dome i sort træ og pulverlakeret stål har et kuppelformet tag. Huset fås også i en udgave med stander. Aristos Phoenix foderbræt i metal er designet af Jesper Møller Hansen og Dorthe Weis og er i sin oprindelse skabt til folk uden have. Det kan derfor monteres på tre forskellige måder: på stander, på væg eller hængende (stander og vægbeslag købes separat). Huset måler 25x17x19 cm. SMD designs PipPip foderbræt har rene linjer og minimalistisk design. Det er svenske Stina Sandwall, der har designet dette humoristiske designikon med både vindue og skorsten. Spydet kan stikkes i jorden, eller du kan tilkøbe en fod til at sætte det i. Huset fås også i fx sølv og rød.Aristo foderautomaten til mejsekugler fra Zone fås i flere farver. Den kan løsnes i toppen til genfyld af mejsekuglerne. Få småfuglene helt tæt på med denne enkle vinduesfoderkugle fra Eva Solo. Småfugle lander på kanten og spiser lige for øjnene af dig, når de først har vænnet sig til placeringen. Kuglen er lavet af frostsikkert glas og kan gå i opvaskemaskinen. Den traditionelle foderstation i pulverlakeret metal og plastik er set hos ipet.no. Stationen har fire pladser og er nem at genfylde samt hænge over en gren i have. Den elegante foderautomat fra Eva Solo er en moderne nyfortolkning af traditionelle fodringssystemer produceret i frostsikkert glas og silikone, der kan gå i opvaskemaskinen. Window One fra Garden Life er af gennemsigtigt akrylglas og er en billig version, hvis du gerne vil have fuglene helt tæt på til glæde for både børn og voksne. Dåsen til fuglefoder fra engelske Burgon & Ball er i pulverlakeret metal, 26 cm høj og har tætsluttende låg, der kan holde uønskede gæster ude, og har desuden en medfølgende ske. Den sølvfarvede foderautomat er set hos Vivara og bestilles i en pakke inkl. 1 kg Hi-energy blanding.

Har du gode forslag og tip til fuglefodring, så del endelig dine tanker med os i kommentarerne herunder.


Skulle du være fristet af netop et af produkterne herover, anbefaler vi dig at finde frem til forhandlere og priser ved at du googler produkterne. Oplysningerne giver i artiklen herover skulle være fyldestgørende nok til at du kan finde frem til dem. God haveshopping.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE