fredag den 10. november 2017

BLOOMON TIL HAVEFOLKET

SHOPPING

Yes. Jeg er en flittig instagrambruger. Jeg holder rigtig meget at følge med i, hvad der sker i haveverdenen, og det er da også på Insta, jeg første gang har stødt på konceptet bloomon. Et koncept, som jeg er blevet så begejstret for, at vi i dag lige vil gøre lidt reklame for dem. Og så er der også en gave til dig!

TEKST: LONE, REDAKTIONEN
FOTO: BLOOMON.NL


Udover at være redaktør her på HAVEFOLKET er jeg selvstændig og har en lille virksomhed, hvor jeg supporterer erhvervsfolk, når de kaster sig ud i at bygge nye kontorer eller renovere eksisterende. De fleste dage arbejder jeg hjemme fra vores private bolig, og jeg elsker at gøre det lidt hyggeligt på kontoret.

bloomon, rabatkode, gavekort, gratis vase
Da jeg også er vild med have og elsker afskårne blomster, så er de selvfølgelig også en del af min hverdag.

Jeg er en af dem, der selv går i blomsterbutikker og udpeger præcis de snitblomster, der skal i buketten, så jeg har lidt selvforkælelse den kommende uge.

Det kan godt være lidt en dyr vane, men jeg er sikker på, at blomsterne højner min arbejdseffektivitet (det bilder jeg i hvert fald mig selv - og min mand ind).

Som du måske kan forestille dig, så kommer jeg en del rundt på danske arbejdspladser. Både hos mine kunder, hos arkitekter, indretningsarkitekter, møbelhuse, showrooms mv. Og mange steder ser jeg flotte buketter stå i fx receptionen eller i mødelokaler.

For nogle måneder siden var jeg på besøg hos en skøn indretningsarkitekt på Christianshavn, og her stod der den lækreste buket og tiltrak sig opmærksomheden.

Du har helt ret. Det var selvfølgelig en bloomon-buket, og med den var jeg 100% solgt.

Samme aften klikkede jeg igennem sitet og fik bestilt min første buket og tilhørende vase. En uge senere kom leverancen. Fint pakket ind med tilhørende lille folder med udførlig vejledning, og så gik jeg ellers i krig.

Første arrangement var ikke lige i øjet. I andet hug 'nailede' jeg den - nogenlunde. Et smukt arrangement til at placere midt i kontoret. Fantastisk! Og så leveret lige til døren. Et bundt med forskellige blomster og grene flot afstemt i farverne. Jeg er begejstret.

Af samme årsag tog jeg for et par uger siden kontakt til teamet bag bloomon, og vi fik lavet en aftale, der kommer alle HAVEFOLKET læsere til gode:
Indtast koden HAVEFOLKET, når du bestiller din første buket. Så får du den tilhørende vase helt gratis. 
Det er Det er da værd at tage med, ikk'?

bloomon, rabatkode, gavekort, gratis vase

Hele konceptet bag bloomon er i øvrigt ganske fascinerende, men det kan du selv læse mere om på bloomon.dk, som du finder lige her. Dine blomster bestiller du her.

Og hvad får vi så ud af at have lavet denne aftale med bloomon? Muligheden for, at det bliver lidt billigere for dig at forkæle dig selv med smukke blomster. Det er såmænd det.

Pssst. Er du medlem af kundeklubben, så er der faktisk en lille ekstra fordel hos bloomon her i november måned 2017. Du kan nå det endnu, hvis du tilmelder dig i dag... lige her.


Du får lige lidt bonusinfo fra hjemmesiden lige her: 

"Dine blomster kommer direkte fra vores avlere. Det betyder, at dine blomster efter plukningen ikke bare hænger bag på en lastbil i den kolde morgenluft – eller er stuvet sammen i en kasse i timevis, mens de venter på at blive bortauktioneret. bloomon leverer de søvnige små skattebasser direkte fra deres seng til dit bord! Og fordi vi skærer mellemhandleren og alle andre led i processen væk – auktion, engros og butik – skaber vi endnu flere dage med friskhed. Vi besøger også personligt vores avlere for at sikre topkvalitet og finde frem til det allerbedste tidspunkt at bruge årstidens blomster på i din buket – og det optimale tidspunkt at plukke dem på."

3 kommentarer:

 1. uha uha det lyder "farlig" i denne mørke blomsterfattige tid.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 2. Jeg har flere steder læst om Bloomon og har netop bestilt min første buket.
  Hvordan får jeg den ekstra fordel som I skriver om? Jeg er med i kundeklubben.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du bruger den gavekode du fik i sidste nyhedsbrev når du bestiller på bloomons hjemmeside (der er et link i nyhedsbrevet). Det er ikke sikkert du kan benytte fordelen hvis du allerede HAR tegnet et abonnement hos bloomon ...

   Slet

ANNONCE